שלום רינת.
אני כיום בן 59 בשנת 1973 שרתתי בסיני הייתי נהג טנק ולאחריו משוריין שהוסב לאמבולנס צבאי ועיסוקי היה במשך 5 חודשים פינוי פצועים ולאחר במלחמת יום כיפור פינוי הרוגים.
לאחר השיחרור חזרתי לחיים האזרחים התחתנתי ונולד לי בן ולאחר מכן התגרשתי ואין לי שום קשר איתו ,לאחר מספר שנים התחתנתי בשנית ונולדו לי 2 ילדים ,עלי לציין שמעולם לא הייתה לי עבודה מסודרת
עבדתי בעבודות מזדמנות והייתי מדי פעם צלם באירועים שונים וכיום אני מוצא את עיסוקי כשומר בשער ב"ח פרטי מספר שעות ביום בשכר זעום בכדי שאוכל להתקיים,בנוסף בשנים האחרונות קבלתי גם סכרת ואני מזריק מספר פעמים ביום,עלי לציין שהוריי לא חלו במחלה שציינתי.
לפני כשבוע הייתי באירוע לחבר מסיבת הפתעה ובו היו נכים והבנתי שהם הלומי קרב ומהקשבה לחלק מהשיחות שמעתי על תופעות שאני כבר חווה אותם שנים ולא העזתי לומר לאף אחד ,קושי בשינה ,העדר שמחה ,העדר הנאה שבחיים ,הגופות שחוזרות אלי בחלומות הסיוטים ולאחר מכן אני מתעורר ,אני לא מסוגל להפגין אהבה למשפחתי ולנסות לחבק מישהו מהם,הבדידות שבחיים אין לי כיום חברים ,אני בוכה לעיתים קרובות ,היו לי תקופות רבות שרבתי עם ילדי ולא דברתי איתם חודשים,הייתי שותק מולם ,קשה לי ורע ואני התביישתי וגם לא ידעתי בעבר וכיום למי לפנות וממי לבקש עזרה,
ואני כל כך זקוק לה גם מבחינה נפשית מי שישמע אותי ואת זעקתי לאחר כל השנים ,
והבנתי שישנם נכים שהגישו בקשה למשרד הביטחון והוכרו.
נאמר לי שבפורום הנוכחי אוכל לשאול ולזכותך יאמר שרק טובות נאמר עלייך ןשמך הולך לפניך .
האם לאור כל מה שכתבתי את חושבת שכדאי להגיש בקשה להכרה ?
עלי לציין שאין לי שום דוח פציעה כי מעולם לא התלוננתי שמרתי הכל בתוכי.
אודה לך על תשובתך .
הייתי מציעה, בשלב ראשון, לפנות ליחידה לתגובות קרב ולעבור תהליך של אבחון ותחילת טיפול. בהמשך ניתן יהיה להגיש תביעה להכרה (סיכויי ההצלחה בתביעה תלויים בשאלה עד כמה תוכל להוכיח חלקך במלחמה). הטלפון של היחידה לתגובות קרב: 03-7376327/7007 או פקס 03-7377657. בהצלחה. רינת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר