אני בת 48 וסובלת שנים רבות מפסוריאזיס וכאבי פרקים. לפי מיטב זכרוני בזמן השירות הצבאי התחילו לי כל מיני תופעות בעור מוזרות שבעקבותם נשלחתי רבות למרפאות חוץ.. רק לאחר מספר ביקורים הרופא כתב "כנראה מדובר בפסוריאזיס" כמובן שאז לא ידעתי מה ולא היתה מודעות, רק לאחרונה כשפגשתי אנשים בים המלח ממשרד הבטחון נודע לי שמשרד הבטחון נותן נכות על פסוריאזיס. פניתי למשרד הבטחון ובקשתי את תיקי הרפואי ואכן אני רואה שזה כך. אבל חלפו הרבה שנים ואיני יודעת אם אני יכולה לתבוע. יש לציין שיש לי כבר כמה שנים קצבה מבל"ל.
האם לדעתכם אני יכולה לתבוע את משרד הבטחון?
תודה
אכן ניתן להיות מוכר במחלת פסוריאזיס. הדבר אפשרי מנסיוני.
לפני יציאה להרפתקאה רבת שנים כדי להוכיח היום, יש לנבור היטב בתנאי השרות ופרטים במסמכים הרפואיים.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
תודה על התגובה. בידי נמצא התיק הרפואי הצבאי. יש תיעוד של ביקוריי אצל מרפאת העור, אבל חלפו כ-28 שנה, ולא תבעתי את משרד הבטחון וגם לא הגשתי תביעה. כפי שציינתי אני מקבלת נכות כללית מהב"לל כבר מספר שנים, האם עדיין אפשרי לתבוע? ואם כן מה עלי לעשות עכשיו, איך להמשיך הלאה?
תודה מראש
כשיש כל כך הרבה שאלות, ויש טענת התישנות צפויה מהצד השני, עדיף להגיע לייעוץ רציני אצל עורך דין מנוסה בתחום.
אין זה מספיק לשאול שאלות באתר כזה,
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר