אחרי וועדה עליונה (השאירו לי אחוזי נכות כמו בוועדה הראשונה )קיבלתי את התשובה עם מזכר מיושב ראש הוועדות שמופנה אל רופאי הוועדה , במזכר היו"ר טוען שהם טעו בסעיפי הליקוי ולא התייחסו לבדיקות והמסמכים שביקשתי.
וביקש להחזיר את הנושא לוועדה עליונה נוספת...אולי כדי לנסח מחדש את הפרוטוקול כדי להקשות עליי את הערעור בנקודה משפטית.....האם זה תקין ?
ניתן להפנות תיק חזרה לוועדה בגין טעות ואני סבור אם אני מבין נכון שחששותך אולי קצת מוגזמים .
בהצלחה.
גיא.
בהמשך לשאלתי
הבנתי שהוועדה היא גוף משפטי נפרד ,
על החלטתה ניתן לערער בנקודה משפטית , ברגע שקצין תגמולים מבקש לתקן את הטעות ולנסח מחדש מהוועדה הוא בעצם מתערב בתהליך ונותן אפשרות לוועדה לבצע מקצה שיפורים מה שמקשה על הערעור בנקודה משפטית,
חשוב לציין שיש לי 5 חוות דעת שקובעים לי 20 אחוז לצמיתות ומשרד הביטחון מתעקש על 15 , פרוטוקול הוועדה העליונה החוזרת נשלח אליי מנומק ומתוקן אבל תותאות הבדיקות בו שונות לחלוטין...האם יש לי יכולת עירעור בנקודה משפטית ?
תודה
אולי בסוף ההליך כשתהיה החלטה ולא תהיה לרוחך תוכל לערער גם על דרך קבלתה. בשלב זה לא נראה לי שיש מקום לערעור.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר