שלום קוראים לי דור התגייסתי לצנחנים בנוב' 09 ונפצעתי בצניחות במהלך המסלול- שברתי את הירך הימנית שלי. התחלתי לקבל פיזיותרפיה לפני שלושה שבועים כאשר הניתוח שעשיתי התבצע לפני כחודש ימים. לפני מספר ימים הוזמנתי לשיחת פרופיל שבה הבנתי שככל הנראה הפרופיל שלי יורד ל24 ואני ישחורר זמנית מהצבא ויועבר לידיו של משרד הביטחון.
השאלות שלי הן: האם הטיפול ממשרד הביטחון הוא טוב לעומת הטיפול הפיזיותרפי הצבאי או אין בכלל הבדל?, ומה זה בעצם משרד הביטחון?
דור שלום
אתחיל מהשאלה השנייה , משרד הביטחון , או ליתר דיוק אגף השיקום במשרד הביטחון , הוא הגוף הממונה על הטיפול בנכי צה"ל . אתה צריך להגיש תביעה לאגף השיקום במשרד הביטחון , אם נותרה לך נכות אתה תוכר כנכה צה"ל .
לדעתי אין הבדל ממשי בין הטיפול הצבאי לטיפול שמשרד הביטחון נותן אבל אני יכול לומר לך שהטיפול של משרד הבטחון הוא טוב.
עו"ד גיא בית און
תודה רבה, רציתי לדעת דבר נוסף אם וכאשר אני מקבל פרופיל 24 ומועבר לטיפול במשרד הביטחון, האם תהיה לזה השלכה אחר כך כשאני יסיים את הטיפול? ז"א האם הצבא פחות יכיר בעובדה שנפצעתי ויוכל לטעון שקיבלתי טיפול אצל גוף אחר והא יקח עלי פחות אחריות ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר