אישתי בעלת 21% מתוכם 10% p.t.s.d. לא נראה לי שה% משקפים את מצבה בפועל. היא נפצעה קשה ב ת.ד ב 1997 - תאונה קשה מאוד ,עם 4 הרוגים !!!!!שישבו איתה ברכב , 2 ישבו לידה , מתו במקום. היא מאוד סובלת, לא ישנה טוב , עצבנית נבהלת מכל טריקת דלת או כדור ... תמיד "על קוצים" . לאחר שהפסיכיאטר המטפל המליץ על חופשת מחלה בפעם השלישית , הרופא המחוזי שלח אותה לחו"ד אצל פסיכיאטר אחר(ד"ר שווץ) האם זה אומר שהשלב הבא הוא ועדת כושר? והאם זה הגיוני ש10% מבטאים מצב בו אדם לא יכול אפילו לעבוד?אני חושש להגיש החמרה , פן יורידו לה גם את ה10% האלה , האם כדאי?
על פניו דרגת הנכות אכן לא משקפת את חומרת המצב. צריך לבחון את כל החומר הרפואי והפסיכוסוציאלי ולשקול פניה לוועדה רפואית חוזרת. לפי התיאור שלך, הסיכוי שיורידו את ה -10% אינו ממשי. רינת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
תמיר שלום .
ענית לך אז בפורום של הפוסט טראומה ואני שב ואומר לך את מה שעורכת הדין גזית אומרת לך גש והגש החמרת מצב.
בהצחה
עו"ד גיא בית און
אך בועדה היא קיבלה רק 10%.
מצבה קשה , אני לא מבין , בנאדם צריך להיות מאושפז או אובדני בשביל לקבל יותר %??? זה שהוא לא מתפקד , ולא מנהל חיים נומליים זה לא מספיק????
בגלל שהיא צעירה(33) משהב"ט עדיין רוצה לשקם אותה, הם ניסו כבר פעמיים , ולא הלך ,הם מלחיצים אותנו.
הם אומרים שאם היא לא תצא לשיקום היא לא תקבל שום תגמול (חפ"ר / תג"מ...). אני , לצערי , לא מרוויח סכומי עתק ואנו לא יכולים להתקיים רק ממשכורתי , ואז בלית ברירה היא יוצאת לשיקום לימודים, שורדת סמסטר או 2 ומתמוטטת .
לדעתי הם מחמירים את מצבה!!!!
מה אני יכול לעשות? האם יש דרך כלשהיא ?
אשמח לקבל תשובה.
מאז הפציעה .13 שנים היא בבית עם 2 ניסיונות שיקום שכשלו. האם הם שוקלים זאת כאשר מגישים החמרת מצב? והאם זה ממש קריטי להגיש החמרת מצב עם עו"ד , פשוט אין לנו תקציב לכך?
תמיר שלום
לדעתי במצבך אתה מוכרח לקחת עורך דין וחוות דעת רפואית , אחרת יהיה קשה מאוד לעמוד על הקשיים הרבים של אשתך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר