התגמול שאני מקבלת הוא תטר שזה 3400 שח ובנוסף 1400 על התגמול סהכ 4800ויש לי 38 אחוז זמני אז אני שוב שואלת האם אני יכולה לעבוד בשליש משרה 10 שעות בשבוע סהכ אני אקבל 1600
לדעתי התשובה היא חיובית אבל הייתי מציע לך לברר את הדברים יותר במדיוק מול עובדת הרווחה בלשכה.
גיא
אם את מקבלת תט"ר מלא, היינו - נקבע שאת לא יכולה לעבוד כעת בשל טיפולים רפואיים, את אומרה להיות כעת בחופשת מחלה ולא לעבוד. אם את מסוגלת לעבוד את יכולה לנסות ולבקש תט"ר חלקי. לשם כך צריך ועדת כושר תעסוקה אשר תקבע שאת יכולה לעבוד חצי משרה (חצי משרה זה 3-5 שעות), ואם זה יאושר את מקבלת את התגמול הבסיסי שלך (1400 ש"ח) ועוד תט"ר חצי משרה (כ- 2500 ש"ח) ואת המשכורת שלך, שיכולה להיות אף גבוהה מ- 1600 ש"ח ולמעשה לא אמורה להיות מוגבלת. מה שאמורים לבדוק בתט"ר חצי משרה זה את היקף שעות העבודה ולא היקף השכר. חשוב לציין שהשלמת תט,ר חצי משרה משולמת למי שעובד בפועל את החצי שהוא כן מסוגל לעבוד. בכל מקרה, במצב של תט"ר מלא, אם זה הסטטוס שלך כעת, את לא אמורה לעבוד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר