שלום רב,
לפני כשנתיים ו10 חודשים נפצעתי בפעילות מבצעית במסגרת משרד הבטחון. מאז אני מוכר כ50 אחוז נכות במשרד הבטחון (אחוזים זמניים). היה ברשותי ביטוח תאונות אישיות. הביטוח הכיר בפציעה ונקבע לי פיצוי על כ-שנה של ימי עבודה שהפסדתי עקב שיקום.
מאז עברתי כבר 3 ועדות רפואיות אך עדיין לא נקבעו אחוזי צמיתה אלא רק אחוזים זמניים, ואני צריך את אחוזי הצמיתה כדי לתבוע את הס' בפוליסה על אחוזי הצמיתה - שזהו הפיצוי הגבוהה יותר בפוליסה.
שאלתי היא - האם ההתיישנות של ה3 שנים תחול במקרה זה? חברת הביטוח הכירה בפציעה, אמנם טרם נקבעו אחוזי צמיתה. האם חברת הביטוח תוכל לטעון התיישנות?
מה עליי לעשות? האם ניתן לקבוע אחוזי נכות שחברת הביטוח תכיר שלא דרך משרד הביטחון?
תודה!
*לא מצאתי פורום של דיני ביטוח
עניין מורכב. התיישנות בתביעת ביטוח 3 שנים. אישרו לך אורכה להתיישנות? האם התיק שלך טופל ע"י עורך דין (משהב"ט) כי אם כן היה עליו לעשות זאת בהנחה שאכן ייפת את כוחו לעסוק גם בביטוח תאונות האישיות.
האם אין החרגה בביטות תאונות אישיות על "פעילות מבצעית"?
חסר הרבה פרטים כדי לתת לך תשובה.
מוזמן להתקשר 04-6983391 ולשוחח עם איריס ממשרדי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר