בהמשך לשאלתי- קיבלתי אישור לעבוד חצי משרה. נאמר לי ע"י משהב"ט שלא משלימים לי את השכר אלא משלמים סכום קבוע של 2970 ש"ח.
1. האם זה בנוסף לגמלה החודשית ל% הנכות? - הם לא בטוחים שזה כולל את הגמלה החודשית...
2. חצי שכר + ההשלמה הנ"ל = ירידה גדולה בהכנסה החודשית - מה ניתן לעשות?
3. אם אני מקבל את ההשלמה יש גם הפסד הפרשות לפנסיה, הבראה ביגוד ועוד - מה ניתן לעשות?
3. המעביד לא מסכים לקבל את ההשלמה כיוון שמוריד אותי לחצי משרה ועליה הוא משלם לי.
האם תט"ר כולל את הגמלה החודשית?
אישרו לי כושר עבודה בהיקף חצי משרה.
לפי %הנכות (15 מוכרים מתוך 30% פגימה בגפיים תחתונות) אקבל תט"ר כ 2900שח בלבד!. זו ירידה גדולה מאוד בשכר החודשי. יש מה לעשות?
בימי שני בבוקר 08:00-12:00 ובימי רביעי 15:00-18:00 יש קבלת קהל באגף שיקום נכים. שם ישנה עובדת תעסוקה אשר הנה אוטוריטה מקצועית ולה יש תוכנה לחישוב וידע לסייע לך. תפנה אליה ותתאם הגעה לקבלת קהל. ישנם הרבה משתנים שחסרים לי בפנייה שלך אך לה יש תוכנה שמחשבת ומערכת ידידותית. בנושא זכויות לאחר הכרה הם יודעים ונותנים שירות טוב ומכובד וללא תשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר