שלום בגיל צעיר התלוננתי על כאב גב וגילו לי עקמת קלה. לאחר שהתגייסתי התחילו לי כאבי גב תחתון חזקים שמקרינים לרגל ימין ובהמשך לכל צד ימין של הגוף.
לאחר שעשיתי סיטי גילו לי שני בלטי דיסק. הטיפול היה פטור משקל ומאמץ, פיזותרפיה שדי עזרה וגם טיפול עם טיפות tramadex להקלה בכאבים.
כמובן שהכאבים ממשיכים ולפעמים בלתי נסבלים עד כדי עצירת הפעולה שלי ועלי לשבת עד שזה יעבור.
השאלה שלי היא אם מגיע לי משהו מהצבא? כסף, השתתפות בטיפולים רפואיים וכו'?
אני לא נפצעתי או נפגעתי בגב. בתחילת השירות הייתי נהג ואז מפקד במחלקה, אך במסגרת התפקיד יצא לי לנהוג מידי פעם והחלפת צמיגים וכו'.?
חשוב לי לציין שבתחילת השירות הייתי במעצר בבקו"ם כמו שכל מפקדי המעצר אוהבים טירטרו אותי מצד לצד עם שתי תיקים ענקיים עלי עד שלא יכלתי להמשיך.
לאחר מכן התחילו הכאבים בחלקי הגוף ובנוסף היו לי כאבים באשכים.
לא נמצא בUS בזמנים שונים פגיעה באשך אך לאחר השיחרור גילו לי וריקוצלה (ורידים מורחבים) ונותחתי.
אני יודע שנושא זה בעייתי ואני מוכן לפגישת יעוץ.
אכן מקרה לא פשוט וחסרים לי הרבה נתונים על השירות שלך ועיון בחומר הרפואי מהצבא ומטרום גיוס.
מוזמן לתאם פגישה בטלפון
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר