שלום!
לאחרונה נודע לי כי קצין התגמולים יכיר בנכות שנגרמה לי כתוצאה משירותי הקרבי - דלקת בגיד הפיקה.
ההכרה תושג אחרי שלמעשה דחה קצין התגמולים את בקשתי הראשונה ועתה הוא חוזר בו לאחר הליך של ערעור אותו התחלתי מול בית המשפט. הייתי מעונין לדעת מהו השלב הבא - לאחר ההכרה, האם תהיה וועדה נוספת לקביעת אחוזי נכות ואם כן - כיצד זו תקבע?
כמו כן, במידה וידוע לך על מקרים קודמים בהם הוכרה הנכות בפגיעה זהה - מהם אחוזי הנכות שנקבעו וכיצד.
תודה!
אחרי קביעת קשר סיבתי תועמד בפני ועדה רפואית לקביעת % נכות. הנכות נקבעת על פי המצב התפקודי של האיבר הנבדק במועד הבדיקה. גובה הנכות תלוי בשאלה עד כמה הדלקת משפיע על תפקוד האיבר. ההחלטה על גובה נכות יכולה להיות זמנית או לצמיתות. ניתן לערער לוועדה רפואית עליונה ואח"כ, בנקודה משפטית לבימ"ש מחוזי. ניתן לבקש וועדה רפואית חזורת אם חלה החמרה במצב וחלפו שישה חודשים ממועד הוועדה האחרונה. בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר