השתחררתי לפני כשנה. בעקבות 2 סעיפי בריאות שקבע הקב"ן, כעיקרון לאחר כרבע שעה שיחה עמי.
עברתי תקופה מאוד לא קלה לקראת שחרורי מצה"ל עקב 'התאכזרות' של מפקד הבסיס מולי, ולכן החלטתי להגיע לקב"ן לצורך פריקה נפשית, שלצערי, ללא כוונתי כלל ולאחר שלא השאיר לי ברירה, בחרתי להשתחרר מצה"ל.
היום, כשנה לאחר השחרור, עברתי על תיעוד השיחות שלי אצל הקב"ן (שהרי אותה הפעם אינה הביקור הראשון במשרדו), ולתדהמתי אין כל הפרטים נכונים ואף ישנן סטירות בכתוב, שבעזרתן ניתן להוכיח את אי ההתאמה.
כל העניין מטריד, כיוון שרישיוני נשלל לאחר בדיקה פסיכולוגית במשרד לבטיחות בדרכים בעקבות הסעיפים הנפשיים.
מול מי בעל ניסיון וידע בנושאים בסגנון, ניתן להתייעץ לגבי המשך פעולותיי, והאם בכלל צריך להתעסק או שאולי עדיף לבלוע ולשתוק.
נורא מעיק לי האבל שנעשה לי, ואני טעון להגיע לצדק!
אם אתה זקוק לייצוג בעניין השבת הרישיון עליך לאתר עו"ד שעוסק בייצוג בנושא זה .
אם את המעוניין להגיש תביעה לקצין התגמולים תוכל לפנות בפניה אישית להמשך ייעוץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
שלום לך,
נראה שכדאי להתייעץ לגבי הרישיון והתביעה באופן שהשגת הישג בתחום אחד, לא תפגע בשני. אני עוסק בשני התחומים.
ניתן על סמך מה שתיארת לדאוג לדבר, ויש בעלי נכות נפשית, שנוהגים, תלוי בנסיבות הנכות.
ברור שלאור המדע המצומק שישנו בפנייתך, קשה לייעץ ייעוץ מפורט ואחראי.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר