שלום רב,לפני 3 שנים השתחררתי מהצבא בשנה האחרונה לשרות הצבאי,עקב הרמת דברים כבדים נפגעו לי החוליות בגב התחתון וכנראה שגם נפגע עצב שמקרין כאבים לרגל ימין עד אחרי הברך..הכאבים מתבטאים בצליעה,קושי בהליכה,קושי בלשכב,לשבת ולעמוד.הכאבים מאוד מגבילים אותי במהלך היום יום קיבלתי כדורים שרק מטשטשים אותי אך לא עוזרים לכאבים כמו כן קיבלתי זריקות שגם לא עזרו ועברתי טיפולי פיזותרפיה שלא תרמו כלל ונאלצתי להפסיק אותם.ביצעתי צילום לגב ולרגל ואכן רואים שיש פגיעה בחוליות ובעצב,ברצוני לדעת האם יש את האפשרות לתבוע ,לפחות כדי שהצבא יעזור לי בתשלום לטיפולים או לפנות לביטוח לאומי על מנת לקבל מהם קיצבה. נמצאים ברשותי כל המסמכים מהיום הראשון שהתחלתי לטפל בבעיה. אשמח לשמוע את דעתכם.
דורון שלום
בתביעות מסוג זה יש לבחון היטב את הארוע /ארועים שגרמו לליקוי הרפואי בצורה ברורה תוך כדי התייעצות רפואית אנא פנה לקבלת ייעוץ פרטני , תביעה מול הביטוח הלאומי צריכה להבחן לפי קריטריונים שונים מתביעה כנגד משרד הביטחון
איחולי החלמה טובה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
אני נמצא כרגע בטיפול אצל אורתופד,הוא הפנה אותי שוב לעשות צילום CT כדי לראות אם זה החמיר. וגם במסמכים שיש לי עוד מהצבא כתוב שזה מהרמת ציוד כבד וסחיבת ציוד כבד(אין תיעוד שזה קרה לפני הצבא).זה כן נותן את האפשרות לתבוע את הצבא?
האפשרות קיימת , אולם קשה לעמוד על סיכוי הצלחת התביעה ללא בחינה רפואית ומשפטית כאחד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר