שלום אני פונה אלכם בענין השרות והאם יש מצב לפתוח תיק מחדש והאם אני זכאית להיות מוכרת כנכה צהל שמי מירי בשנת 1995 שרתיתי בשרות לאומי בשנה ב לקראת סוף השרות חטפתי וירוס במהלך שרותי בשרות הלאומי שטיפלתי בהתנדבות בילדים חולים שהדביקו אותי בוירוס שלהם קבלתי 10 ימים אניטביוטקה מרופאה מישפחה ולאחר 10 ימים שמצבי לא ישתפר אושפזתי ביבית חולים שערי צדק שם גילו שהיה לי דלקת כרום הלב והראה וי שם אישפזו אותי מיד אחרי האישפוז הזה אחרי שחרורי מבית החולים פנתי למשרד הביטחון של צהל הם הפנו אותי לי עמותה של שרות לאומי בשנה הראשונה וטענו שאני לא שייכת לצבא כי אני בת שרות לאומי ושאני אפנה לעמותה ששירתתי בה כך אמרו לי ובשנה הראשונה שרתתי בעמותת אמינדב ושם אמרו לי לפנות לאמותה בשנה שניה לשרותי ופינתי לעמותת עריית ירושלים ועשו לי המון בעיות לא רצו לתת לי תעודת סיום של השרות ולא רצו להכיר בי כנפגעת בשרות לא באו לבקר אותי בבית חולים אפילו פעם אחת ושפנתי לעורך דין מסיוע משפטי העמותה של הערייה שכרה עורך דין חזק שיצג אותם ולצערי תיקי ניסגר מכוון שהם טענו שאין קשר בפגיעה של המחלה במקום שישרתיתי במעון הילדים ברצוני לצין שארבע שנים עברתי גהנום וסבל היה לי אישפוזים חוזרים של הדלקת עקב כך שהיה בעיה שקשורה לגמילה של התרופות הסתרודים שנתנו לי וכול פעם שירדו במינון התרופה חזר הדלקת ברצוני לצין שתמיד היתי בחורה בריאה שלא סבלה משום מחלה מהסוג הזה עד שחלתי בשרות ברצוני לצין שאחרי שאבא שלי פנה למינהלת השרות השיחה איתה לא היתה נעימה ולבסוף אבא שלי הצליח בפיניתו וקבלתי תעודת סיום השרות הלאומי ברצוני להוסיף שעשיתי שרות שנה ב בגלל שמי שעושה שרות שנה שניה מוכר כי חיל לכול דבר וגם קיבלתי מענק של חילים מישוחריריקשין ברצוני לצין שרי סרוב וסגירתהתיקמהסיוע מישפטי לא קיבלתי שום פיצוים על םגעתי בשרות וי פינתי ליעוץ של ארגון שנקרא שחם היסגים והם יעצו לי לפנות למוסד של ביטוח לאומי להגיש בקשה לתביעה כנםגעת בעבודה מילתי טפסים פינתי אלהם הגשתי את בקשתי לטביעה מץחחקת םגיעה בעבודה של ביטוח לאומי בירושלים וי הם הבאו צץחוקר מלחיץ שהלחיץ אותי ובילבל אותי לגמרי בסוף הם לא הסכימו לקבל את תבעתי וגם הם סגרו תיתיק אצלהם של מחלקת ניפגעי עבודה בשרות הלאומי ברצטני להושאני בחורה אים .שין
מורכבת השאלה אינה מתאימה לדיון בפורום ממולץ לפנות ליעוץ אישי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר