שלום רב,
אני משרת בקבע,לפני כשנתיים נפלתי בצבא וקרעתי חלקי רצוע ATFL בקרסול,לא הצלחתי להחלים,נקעים חוזרים וכד',ירד לי פרופיל מ-97 ל-45.לפני כ-3 חודשים עברתי ניתוח אורטרוסקופיה לשחזור רצועות, כעת עדין סובל מכאבים,חוסר יציבות ומגבלת טווחי התנועה.התחלתי לעשות פיזיאוטרפיה, בנתיים מרגיש יותר גרוע ממה שהיה. לפני כחודש עברתי וועדה רפואית מטעם משרד הבטחון.בגלל שנשען יותר על רגל שמאל,גם רגל השנייה התחילה לסבול ולכאוב .קיים גם שינוי עור סביב הקרסול ביחס לרגל השנייה.בקרוב אמורה להיות וועדה רפואית נוספת וכנראה ירד לי פרופיל מ-45 מטה.
שאלתי:
א. כנראה אקבל אחוזי נכות זמניים (כך לפחות דיברו על זה בוועדה)מה אחוזי הנכות הראליים שבמצבי ניתן לקבל זמניים וקבועים?אי יציבות ומגבלת טווח תנועה (קיימים תוצאות אובייקטיביות מבדיקות סטרס וכד')
ב. האם ניתן להגיש החמרה על רגל השנייה?
ג.האם ניתן לקבל חוזי נכות גם על שינויי צבע עור סביב לקרסול.
ד.האם ניתן לקבל אחוזי נכות גם על נפיחות סביב קרסול?
אשמח אם תוכל להתייחס לכל השאלות
שאלתך דורשת התייחסות למצב תפקודי/רפואי שלא ניתן להעריך ללא בדיקת המסמכים ובדיקה ע"י מומחה רפואי בתחום המתאים . אם לדעת הוועדה עתיד להיות שינוי במצב הרפואי /תפקודי או שעדין יש המשך טיפול בד"כ נפסקים אחוזי נכות זמניים . מציע פנייה לקבל ייעוץ אישי ופרטי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר