מדובר במחלה שפרצה לי בטירונות ועשיתי הרבה טעיות בדרך שהיום אני משלם מחיר כבר ולצערי מוכר בביטוח לאומי אבל חליתי בשירות לא באזרחות לקחתי עורך דין גרוע ולא מזמן הגעתי בזכות עצמי בלי עו"ד לבדיקה רפואית אצל פסיכיאטר ובאמת הבאתי את כל החומר הרפואי האפשרי העובדתי כולל שסיפרתי בטרואמה גדולה על שעברתי 10 שנים אחורה ולא הוכרתי רופא בלי לב חרא יש לי אפשרות נוספת לערער עד 7 למאי הייתי אצל ארז יער מומחה בתחום יש לי סיכוי של 80 אחוז להכרה הוא קרה את כל התיק שלי ואני מאמין שהוא ילחם בישבלי הבעיה שאני מעורער לגבי שאני ישלם 25000 שקל שכר טירחה רטרו 10 שנים אחורה אני לא יקבל קיצבה של 1000 שקל אבל אני יודע שמהבחינה של השיקום הכי טוב לי משרד הביטחון ביטוח לאומי קצבה שלי 2400 האם כדי לקחת את הסיכון וללכת על זה כי באמת מגיע לי להיות נכה צהל
שלום רב,
בהתאם לנסיבות שציינת אתה זה שאמור לקבל החלטה ודומני שאין ביכולתי להמליץ לך בעניין זה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר