אני פגוע ראש עם צלקות ארוכות וחורי קידוח בקרקפת . שברים בגב ללא תזוזה ועצמות בריח פגועות . מרגיש ובטוח שנעשה עמי אבל שיש לי רק 36 אחוז נכות . הסיפור חיים שלי מאוד קשה וכואב מאז הפציעה בצבא היום אני עם שני תינוקות ואפילו קורת גג אין לי והגעתי לחרפת רעב זעקתי לתמיכה שיראו וישמעו אותי מכוון שהיום אני לא לבד אני עם תינוקות והייתי רוצה לפרסם את סיפור החיים שלי והמקום שאני נימצא בו היום אוליי אז יתעוררו אני מרגיש שאני חייב לשחרר את הנפש ושאוליי כך יקחו אחריות על החיילים שנפגעו והיום שיש להם הזדמנות לבנות בית ישמעו אותם יותר ואת המצוקות שלהם .. עזרה ויעוץ תיתקבל בברכה אני מתמוטט
שלום רב,
במידה והינך חושב כי חלה החמרה במצבך אזי תוכל תמיד להגיש תביעה להחמרת מצב שתבחן מחדש את אחוזי הנכות שנקבעו לך בגין הפגימה ממנה הנך סובל. מעבר לכך, מציע כי תפנה למשרד הביטחון ותבחן מולם האם אתה עונה להגדרה של "נכה נצרך" או "נכה מחוסר פרנסה" כדי לקבל סיוע בהתאם.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר