אני מגישה תביעה נגד משרד הביטחון על בסיס קשר סיבתי בין לחץ נפשי שנגרם מיחס מפקדים בצבא לבין החמרה של מחלה כרונית שיש לי. בספרות הרפואית טוענים שיש קשר בין השניים.
שאלתי היא כזאת, הייתי מטופלת אצל הפסיכולוג הצבאי וגם קיבלתי אפילו מרשם פסיכיאטרי לרסיטל(לא לקחתי), בתיקי הנפשי רשום שיש לי מחשבות אובדניות.
איך עצם הגשת התביעה וגם מפגשי הפסיכולוג שאני מקבלת בזמן התביעה ישפיעו לי על קבלה למקומות עבודה חשובים כגון רפואה וכ'ו.
אני מפחדת שיהיה ניתן להיכנס לי לתיעודים כאלה ואחרים וכך לא אתקבל לכל מיני מקומות. איך מקומות עבודה מתייחסים לדיכאון של גיל 20 בצבא?
אני ממש דואגת, לתשובתכם אודה.
הפורום נועד למענה לגבי זכויות או תביעות בקשר למשרד הבטחון /אגף שיקום שאלתך - כיצד מקומות העבודה מתייסים לדכאון של גיל 20 בצבא אינה שאלה שניתן לתת עליה תשובה במסגרת פורום זה.
בקשר לתביעה עליה כתבת הרי שיש לפנות לייעוץ פרטני הן משפטי והן רפואי על מנת לעמוד על סיכוייה . בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר