שלום יש לי בדיקת מומחה בקרוב איך אני יכול לשכנע אותם שהנכות הנפשית שלי פרצה בגלל הצבא? ויש את כל העדויות וחוות דעת שמעידים על כך .ועוד שאלה הבעיה אצלי מורכבת כי היה לי עו"ד גרוע במשך 3 שנים שחיסל את התיק והשבוע פיטרתי אותו אחרי כל הנזק שנעשה אני לא יודע איך לתקן את זה. לקחתי את כל התיק שלי לארז יער מומחה למשרד הביטחון הוא עבר כל התיק שלי ואמר לי שאין לי סיכוי מבחינה משפטית ואמר לי שאני חייב לשכנע את המומחה בקשר הסיבתי. מצד שני הייתי אצל שחר המאירי שגם מומחה בתחום שראה רק פסק דין וחוות דעת ואמר שיש סיכוי לתביעה רציתי יעוץ מה אני אמור לעשות לשלם עוד 7000 שקל לעו"ד חדש או פשוט לוותר הבעיה שהנכות שלי נגרמה בגלל הצבא פשוט לא התנהלתי בצורה מסודרת ומגיע לי להיות נכה צהל היום אני חיי מביטוח לאומי שלא בצדק השאלה אם שווה ללכת לתביעה חדשה עם עו"ד שמבין בתחום או לוותר על הסיוט הזה מה מומלץ לי לעשות?
שלום רב,
בהעדר הכרת נסיבות עניינך, ההחלטה בידייך משמע, אם לאחר התייעצויותייך עם עורכי דין תגיע למסקנה כי ליווי עורך דין עדיף על פני ייצוג עצמאי והיתרונות גוברים על החסרונות ואף נראה כי קיים סיכוי להצלחה בהליך, אז "לך על זה".
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר