שלום אני גם נלחם במשרד הביטחון כמה שנים בעזרת עורך דין שלא מתמחה במשרד הביטחון עשיתי טעות קריטית שפניתי אליו בכלל הוא מכיר אותי מילדות והבטיח לי הבטחות גדולות שילמתי לו 7000 שקל לפני הכסף הוא כמו מלאך אלי אחרי זה הוא מתעלם ממני בזלזול לא עונה להודעות לטלפונים לא ממש מכיר בי זה פשוט מגעיל אני אדם חולה שחי מביטוח לאומי אני לא עובד ושילמתי לו את כל החסכונות שלי מה הסיכוי שלי איתו הגשנו חוות דעת שהבאתי מרופא מומחה אחרי הנחה שקיבלתי ממנו אני מחכה מעל שנה לתשובה אני גם בדקתי באגף השיקום מסתבר שהוא לא שלח בכלל שאני שואל אותו הוא אומר שהוא שלח בטוח אתה מבין אני אדם חולה שחלה בשירות הצבאי במחלת הנפש ולא הוכרתי במחיה אלא רק בתרופות יש לי עדויות מחילים ומפקדים מה שעברתי אני מאוד רוצה לצאתי מהעורך דין הזה כי הוא נוכל ואני לא מאמין שיש לי סיכוי איתו אני נלחם לבד בהם הוא לא עוזר בכלל למה שילמתי אני אמור לעשות עכשו כדי לקבל את הזכויות שלי כנכה צהל כי באמת מגיע לי
זכותך להחליף ייצוג מול משרד הבטחון. אם ברצונך כי עו"ד יחדול מייצגך תודיע לו כי אתה מבקש שיחדול מלייצג אותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
הבנתי אני יכול להחליף את העו"ד שלי מבלי לשלם שכר כי שילמתי לו 7000 שקל אבל הבנתי שאם התיק שלי בטיפול מתמשך זה יהיה בעיה ואני גם חתום איתו על אחוזים אבל לא הגענו לשלבים האלה בכלל אין כסף לשלם פעמיים
זאת אומרת אני יכול להחליף אותו מבלי לשלם לו כסף בלי חשש שהוא יתבע אותי אני יכול לקחת עורך דין חדש בלי חשש שהעו"ד הישן יתבע אותי על כסף אין לי לשלם אני חי מביטוח לאומי
אין קשר בין הדברים
מחד זכותך להחליף ייצוג אם לדעתך הייצוג אינו מקצועי ואינו עונה לצרכיך...מאידך היחסים החוזיים ביניכם נקבעו בהסכם שכ"ט בכתב אני מניח
הסכם זה קובע למה זכאי עו"ד במקרה של הפסקת טיפול
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
הבנתי זאת אומרת אני שילמתי שכר טירחה על סך 7000 שקל ולא הגענו לבית משפט כבר 5 שנים כי הוא לא עושה כלום הוא החתים על אחוזים במשרד הביטחון אבל לא הגענו בכלל לשלב הזה האם אני חייב לא עוד כסף?האם אני צריך לתת לו אחוזים במידה ואני יקבל מה אני צריך לשלם לו ?חשוב לדעת מאוד כי נמאס לי ממנו אבל אין לי כסף לשלם לשני עורכי דין אני חי מביטוח לאומי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר