שלום, אני לוחם משוחרר בין 22, נפצעתי במהלך שירותי הצבאי כאשר פרקתי את הכתף חמישה פעמים. עקב הפריקות נגרם נזק לרצועות ונזקקתי לניתוח ל"יצוב כתף". במהלך השיקום גיליתי שיש לי הגבלה בתנועת היד, הגבלה שלפי חוות דעת רפואית של מומחה כתף מקנה 26% נכות. נוכחתי בועדה רפואית שקבעה לי 6% בלבד עקב ההתקדמות הטובה שלי בשיקום. הגשתי ערעור לועדה עליונה ששוב דחתה את טענותי אחרי בדיקה גופנית חפוזה ומזלזלת. כרגע מבחינה רפאוית אני סובל מבעיה בשם Impichment בכתף (בעיה שנוצה בגלל הניתוח), כלומר יש לי הוכחה רפואית שמגובה בחוות דעת של מומחה כתף שיש לי מגבלה חריפה יותר ממה שנקבע לי. שאלתי היא, מה אני יכול לעשות כדי לשנות את החלטת הועדות ועד כמה הסיכויים שלי להצליח?
תודה רבה
ערן
ראשית איחולי החלמה...היות שכרגע השלב בו נמצאת התביעה הוא לאחר וועדה רפואית עליונה - שעל החלטתה ניתן להגיש ערעור לבית המשפט המחוזי בשאלה משפטית בלבד - אני מציע שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני כיוון שברמה הזו תזדקק לכך ..כיוון שבית המשפט בוחן משפטית בלבד את החלטת הועדה...קיימות אופציות נוספות אולם לצורך בחירה בהן נדרש עיון בחומר המשפטי והורפואי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר