נפצעתי בצבא לפני שנתיים ועדין לא היית לי ועדה רפואית מסכמת(לגבי אחוזי נכות) אלה רק בדיקות ראשוניות בועדה..
עברתי שיקום ארוך של 4 חודשים וקיבלתי מהם על 6 חודשי מחלה כסף
חזרתי היום לשירות צבאי שנשאר לי כ חצי שנה לשרת
מה קורה עם משרד הבטחון? האם משהו משתנה? זה יפגע לי באחוזי נכות?
מה שכן אני איתם בקשר והם עוזרים בכל מה שאני צריך
ראשית איחולי החלמה . חסרים לי כמה פרטים בשאלה . אני מניח שאתה שבשירות סדיר לכן תביעה למשרד הבטחון לצורך הכרה כנכה צה"ל אפשרית סמוך לשחרור מהשירות הסדיר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
אחרי שנפצעתי יצאתי על פרופיל זמני 24 שנמשך שנתיים
ואוטמטית הוגשה תביעה אחרי הפציעה,זמני הוכרתי במשרד הבטחון לצצורך שיטפלו ויממנו לי טיפולים וכל מה שקשור לפציעה עד לועדה רפואית וקבלת אחוזי נכות..
החזירו אותי אחרי שנתיים לצבא פרופיל 45 והשאלה האם זה יפגע לי באחוזי נכות? בגלל שכיביכול אני כשיר לצבא.. אם יורידו לי תאחוזי נכות ?
דניאל שלום
פסיקת אחוזי נכות ע"י ועדה רפואית תלויה בעיקר במוגבלות שנותרה בעקבות הפציעה..ההליכים שעברתה עד היום אני מבין שנעשו לצורך בחינת כשירות להמשך שירות.. יש בהם בודאי לשפוך אור על מצבך התפקודי אולם אין הם קובעים את אחוזי הנכות... קביעת אחוזי נכות בסופו של יום היא זה של הועדה הרפואית שמתכנסת אך ורק לשם כך ..החלטתה של הועדה נסמכת על בדיקה קלינית של מצבך הרפואי, עיון בחומר הרפואי העדכני ומשיקולים נוספים...אם יחול שינוי לרעה חלילה במצבך תוכל לפנות בבקשת החמרה...קיימים נתיבים שונים בתביעות מול משרד הבטחון אני מציע שמעבר לייעוץ בפורום תפנה לייעוץ פרטני בעניינך בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
הבדיקות האלה שאמרתי לך לפני המסכמת היו בועדה רפואית של משרד הבטחון בבית חולים "שיבא" אורך צלקות והדברים ה"קלים"... לא מורכבת על אורטופדי ודברים יותר רצינים...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר