בתאריך ה27.4.2012 הגעתי למשמרת במלון *****כאשר נכנסתי לתא ההלבשה ללבישת המדים קיבלתי שיחת טלפון מהמנהלת האישית שלי שביקשה ממני לסור למשרדו של ********* מנהל כוח אדם במלון.כאשר הייתי בזמן לבישת המדים נכנסה עובדת מכבסה למלתחות וביקשה ממני לצאת החוצה ולהתלוות לקבט"ר ****** שנמצא מחוץ לדלת.יצאתי בזריזות ונכנסו אל משרד מנהל משאבי האנוש שהנוכחים:********* (מנהל משאבי אנוש) ו*****(מ"מ קבט"ר).בשיחה המנהל האשים אותי בגניבת בקבוק מסוג וויסקי(ג'ק דניאלס) מהבר שנמצא בלובי והשפיל אותי,דיבר בצורה מבזה וחזר והאשים ולא שמע דבר שהיה לי לומר בנידון.
הייתי חסרת אונים ובשוק וחזרתי ואמרתי"לא גנבתי אני לא אקיים פשע שכזה,לא גנבתי לא אגנוב"
המנהל אמר לי שרואים בבירור במצלמות שגנבתי וביקשתי לראות את ההקלטה.
אחרי השיחה התקשרה אלי הקבלנית שלי ואמרה שקיבלה שיחת טלפון ממנהל כוח האדם שסיפר לה שאני אשמה בגניבה.
נכנסנו למשרד הקבט"ר וצפינו בהקלטה שנראתה כחשודה אני מודה אבל לא ברורה,בהקלטה אני נראית משוטט לאורך הדלפק עם התיק האישי בידי ומסתכלת על אחראית הלובי ואחת המלצריותממיינות ארגזים לפי טענתן של שתייה חריפה,ניסיתי להכניס את התיק שלי לתוך ארון המשקאות במטרה לאכסן אותו לשם עד סיום המשמרת כי הוא היה לי כבד רואים אותי מזיזה את הבקבוקים ומנסה לפנות מקום לתיק האישי שלי ואח:כ שהבנתי שזה ארון המשקאות וזה לא מקום לתיק האישי הוצאתי אותו והמשכתי להסתובב איתו בבר.
לפי טענות המנהל והקבט"ר שחזרו והאשימו דיסקסו ביניהם מנהל משאבי האנוש אמר לקבט"ר שלא רואים בבירור שיעשה תקריב והקבט"ר אמר לו שאין באפשרותו לעשות תקריב. לא שמעו את מה שיש לי לומר,ניסיתי להסביר אבל ללא שום הצלחה הם החליטו להגיש תלונה.יצאתי מהמשרד והלכתי להחליף את המדים הם שלחו אלי קבט"רית שרצתה לפנות אותי מהמלתחות והחזירו אותי אל המשרד.התקשרתי את המנהלת שלי וביקשתי ממנה להגיע.הנוכחים במשרד היו:אני תו אל הקבט"ר ******** ומנהלת מחלקת ביקורת *******י.
אחרי שהקבט"ר הראה למנהלת את הסירטון והיא עצמה אמרה שלא רואים דבר בבירור ולא רואים שהבקבוק נכנס לתיק האישי הוא הציג לי שני ברירות:
-לחתום על מסמך שמאשר את זה שאני אשמה ושגנבתי ולשלם להם את ערך הבקבוק.
-הגשת תלונה למשטרה.
חזרתי ואמרתי שאני לא אחתום על שום מסמך שקר ושאני מעדיפה להגשת תלונה במשטרה שם אוכל להוכיח את חפותי.
יצאתי מהמשרד ומנהל כוח האדם ניגש אלי והמשיך להאשים מול עובדים,הייתי אובדת עצות התחלתי לבכות והתפרקתי לא ידעתי מה לעשות.
ביקשתי מהקבט"ר כמה דקות לחשוב ולהודיע מה החלטתי ,ניגשתי אליו חזרה וביקשתי שיזמין משטרה
הוא ניגש אלי אחרי כ10 דקות ואמר לי ללכת הביתה ושהחוקר יחזור אלי לנייד הפרטי שלי.
יצאתי מהמלון ניגשתי לתחנת המשטרה לייעוץ ואמרו לי שלא הגישו נגדי תלונה ושאני אחכה.
אחר הצהריים מלצרית מהמלון התקשרה אלי ווידאה איתי כי באמת לא גנבתי וסיפרה לי שהיא חושדת כי אחת המלצריות היא זאת שגנבה את הבקבוק.
המלצרית התקשרה אלי שוב לאחר כמה שעות וסיפרה לי שהיא ועוד מלצר ראו את הסירטון בעזרת קב"ט היא מספרת שבסירטון לא רואים בכלל שהכנסתי את הבקבוק לתיק וצידקה אותי היא הוסיפה שגם מנהלת הלובי ראתה את הסירטון וסיפרה לכלל המלון שהיא יודעת מי גנב ושהיא ראתה במצלמות(הוצאת דיבה מצד מנהלת הלובי).
היא סיפרה לי שיום לפני המלצרית החשודה הציעה לה משקה מסוג וויסקי (ג'ק דניאלס) והיא סירבה ושאלה אותה מאיפה השיגה את הבקבוק אז היא ענתה"זה לא משנה את רוצה או לא?"
היום בבוקר 29.4.2012 התקשרה אלי הקבלנית וביקשה להיפגש בריכבה.
הגעתי לרכבה והיא ניסתה להציע לי להודות באשמה כדי שלא ייפתח לי תיק פלילי ושנסגור את העיניין בשקט.היא הגישה לי את מכתב הפיטורין ואת הפרוטוקול של השיחה שהתנהלה בתאריך ה27.4.2012
לקחתי את המכתבים והודעתי לה שאני מתכוונת להגיע לבית המשפט עם תביעה להוצאת דיבה.
את הסירטון ראו המון עובדים זוטרים שאין להם שום גישה לנושא וזה חלק מאוד גדול בטענתי להוצאת הדיבה.
כלל המלון בדיבורים ורכילויות על האשמותיי בגניבה.
בתאריך 1.5.12 ניגשתי אל המשרדים החזרתי כל חפץ השייך להם שהיה ברשותי וחתמתי על טופס טיולים יוצא.כאשר החתמתי את הקבט"ר שניר לביא הוא שאל אותי כבדרך אגב אם כבר התקשרו אלי מהמשטרה.אמרתי לו שעדיין לו ושאלתי מתי הוגשה תלונה ,הוא לא היה בטוח בעצמו ואמר "אתמול הגשנו"(30.5.12) .נראה לי קצת חשוד שהם הגישו תלונה באיחור של שלושה ימים לא כן?
אני צריכה עזרה בבקשה לנקות את שמי ולהוכיח את חפותי.
לאור המתואר בשאלתך, אמליץ לך לפנות במהרה לעו"ד פלילי שיסייע חלך בהתמודדותך מול מעסיקייך לשעבר ובעיקר אל מול המשטרה, אשר כנראה עורבה ועשויה להעביר את התיק לתביעות בסופו של יום.
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי ומנהל הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר