מאשימים אותי בגניבת בקבוק ממקום עבודתי במצלמה מראים שאני עם הגב ומנסה להכניס את התיק האישי שלי לארון בשביל לאכסן אותו שם.
מאשימים אותי שהכנסתי את הבקבוק לתיק וזה לא נכון! אני אובדת עצות אני לא גנבתי ואני לא אגנוב אני לא יודעת מה לעשות אני רוצה להתחיל בתהליכים משפטיים לתביעה על הוצאת דיבה אבל אני לא יודעת אם אני אוכל לזכות כי אני בסך הכל אחת והם ארגון שלם אני חייבת עזרה אני לא רוצה תיק פלילי על דבר שלא עשיתי.
בבקשה תעזרו לי.
ראשית - אל תילחצי. מצבך איננו כה נורא, למרות אי הנעימות שאת חשה. כך אני מבין מבין שורותייך, כלומר- המשטרה טרם עורבה וספק אם בכלל תתערב במקרה פעוט ונטול ראיות שכזה; הצילום הלכאורי הזה אינו מתעד ביצוע עבירה כלשהי, לדברייך, ועצם היות ה"אירגון השלם" הזה גוף גדול, לא מהווה משמעות כשמדובר בעבירה פלילית, היות ואם וכאשר תוגש תלונה במשטרה, ייצא הדבר מידיהם והמשטרה/תביעה היא זו שתתמודד מולך.
יחד עם זאת, אם את צפויה לפיטורים בגלל אותה "עבירה" לכאורית, והחברה היא חברה גדולה ומאורגנת, חובה להעלותך לשימוע ולאפשר לך לטעון את טענותייך.
בכל מקרה, אבקשך להסביר בהרחבה יותר את נסיבות המקרה, מה הם עשו לאחר שהטיחו בפנייך את האישום והאם המשטרה עורבה?
עו"ד פלילי ומנהל הפורום- יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר