במסגרת זוגית בה הייתי, נכנסתי להריון. בן הזוג הגיב באופן לא שפוי. צעק, צרח, איים ואף טען שזייפתי בדיקות. לאחר שבוע הודיע שהתלונן עליי במשטרה. נדהמתי...קיבלתי שיחת טלפון, הסברתי את המצב וכך זה נגמר. הבחור חזר להיות לצידי לאחר מס' חודשים אבל אז לצערי נאלצתי לעבור הפלה יזומה עקב מומים בעובר. יום למחרת הוא נטש והשאיר אותי פצועה וכאובה. לאחר שבועיים חזר. המשכנו יחד חודש ואז אני יזמתי פרידה עקב אי אמינותו ובגידותיו הרבות. לאחר יומיים כאשר התקשרתי אליו בעניין פעוט, הוא איים שיפנה למשטרה על הטרדה וכך עשה. מאז ובמשך 8 חודשים עשה לו מנהג והתלונן עליי אחת לחודש. בכל פעם זה הסתיים בשיחה טלפונית. אציין כי גרושתו התלוננה עליו רבות בעבר ולבטח יש לו רישום פלילי. משפחתו ייעצה לי לשכור עו"ד כי זה לא ייגמר. זו המופרעות שלו כך נאמר לי. לא ידעתי למה נכנסתי ולאיזו צרה צרורה נקלעתי. אני אדם נורמטיבי לעילא ולעילא, נטולת עבר פלילי ומצאתי את עצמי במערבולת הזו. לפני מס' חודשים יצר עימי קשר טלפוני ובן משפחתי ענה לו ואמר לו שאם ימשיך להתקשר אנו נתלונן עליו ונתבע אותו. עוד באותו היום הגיש תלונה נוספת כי אני ובני משפחתי מטרידים אותו ומאיימים עליו. נדהמתי שוב. הפעם זומנו לחקירה ושם פרשתי את כל הסיפור. הפעם כבר שכרתי עו"ד כי הבנתי שנפלתי קורבן לפסיכופט. לא ברור איך במשטרה לא הבינו את זה ומקורבן הפכתי לחשודה. איפה הצדק? למרות שנאמר לי ע"י הקצין שאם יש איתו בעייה כלשהיא, שאתבע אזרחית. הבנתי שהוא רומז לי. לאחר 4 ימים הספור נסגר מחוסר עניין לציבור ומאז שקט.שאלתי היא- האם ניתן לתבוע את הבחור תביעה אזרחית על כל עוגמת הנפש שגרם לי ומה הם הסיכויים לכך?
צר לי לשמוע על הכאב, צער וסבל שהאקס שלך גרם לך, אך אינני יכול להשיב בפורום זה על תביעות אזרחיות, מלבד לומר לך שלתבוע תמיד אפשר, רק שמומלץ לך להיוועץ בעו"ד מהתחום היות ולא תמיד הרגשות והמחשבות שלנו מהווים עילה או הצדקה לפיצוי מביהמ"ש.
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר