שלום,
הסיפור שלי הוא כזה
נסעתי מהבית לידידה בשכונה לעל האש עצרתי חניתי כמו צריך נוהג כחוק.
יצאתי מהרכב הולך 50 מטר, עובר רכב סקודה אוקטביה ובו 2 חבר'ה.
אני מדבר בפלאפון אחד החבר'ה צועק "הלו אתה בוא לפה עצור משטרה!".
ה-2 חבר'ה האלה היו בלשים התחילו לעשות עלי חיפוש מצאו נירות גילגול עשו חיפוש באוטו לא מצאו כלום. רצו לחפש לי בתחתונים ולא נתתי להם.
הם רצו להפשיט אותי באמצע הרחוב ולא הייתי מוכן, אמרו לי להכנס לניידת ולהתפנות איתם לתחנת משטרה הקרובה, אמרתי: "בשמחה"
הם עשו לי הצגה שם של עצבים כאילו הם כועסים קיללו אותי "יא זיין" "יא בנזונה אתה מבזבז לנו את הזמן".
טרקו עלי את הדלת של האוטו שאני בפנים.
הבלשים "הנחמדים" ראו שאני לא מפחד אז הם שינו גישה ובאו עלי אמרו לי: "תן לנו את מה שיש לך ונשחרר אותך ולא נעשה לך כלום אנחנו מחפשים סוחרים".
זה מה שהם אמרו התחילו להראות לי תיקיים של אנשים שתפסו לפני ולא עשו להם כלום לטענתם.
בסוף לקחו אותי לתחנת משטרה הקרובה בתוך העיר הפשיטו אותי ומצאו לי בתחתונים כמות קטנה של מריחואנה.
אמרו לי שהם נותנים לי "אזהרה" מילאו טופס קראתי את הטופס הכותרת של הטופס הייתה "הודעת חשוד" חתמתי שם בשלוש מקמות וזהו
חתימה אחת על הפרטים שלי אחת על מה שקרה הוא רשם את המקרה ואחת של שחרור
השאלה שלי היא כזאת מה זה אומר לגבי?
עכשיו איך זה פוגע בי?
איך ניתן לבטל זאת?
אם זה אפשרי בכלל לבטל את זה?
מה צריך לעשות מה זה אומר האזהרה הזאת?
תודה רבה! ושנה אזרחית שמחה !!!!
נפתח נגדך תיק במשטרת ישראל על החזקת סם לשימוש עצמי (כנראה).
זה פוגע ועתיד לפגוע בהמשך חייך.
בנוגע לדרכי התמודדותך עם העניין, צור קשר עם עו"ד על מנת שיתנהל מול המשטרה (ואולי אפילו מול התביעות), כי לא הייתי סומך שהאזהרה תישאר בהכרח אזהרה.
עו"ד יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר