עו"ד נכבד שלום רב לחברי המלומד.
אני מ3 לנו'ב עצור מהם חודש בבית סוהר וחודש כבר מעצר בית אצל אחותי בגין חשד במעורבות באלמ"ב.
מרגע מעצרי ביקשו למנות לי קצין מבחן ועדין לא יצרו איתי קשר .
אישתי ביטלה את התלונה וכן נפתח נגדה תיק פלילי על מתן עדות שקר (שוחררה בערובה עצמית) כיום אני על סף שואה כלכלית הילדים הקטנים שלי 6 ו8 במצב נפשי מאוד קשה בימ"ש אינו מוכן לשקול חזרתי הבייתה עד קבלת תסקיר .
חברים יקרים מה עושים?
לציין שיש לי עורך דין מטעם הסנגורייה הציבורית.
לתשובתכם ועזרתכם הודה.
אברהם דריקס.
עדיין מוקדם מדי לקרוא למצבך ,עינוי דין" (למרות שאין לי ספק שמצבך אכן קשה מנשוא).
אניח שהדיון לקבלת התסקיר נקבע לחודש הקרוב, ולכן אסביר לך שק. המבחן לא תיצור איתך קשר, אלא ימים בודדים לפני הדיון. שירות המבחן עמוס ולא מקדם עניינים ללא צורך.
יחד עם זאת, קיימות מספר אפשרויות לפעולה כבר בשלב הזה, ולכן עליך לפנות לעו"ד (שלך או אחר) בהקדם.
בהצלחה
חברי המלומד ראשית המון תודה על ההתיחסות לפנייתי .
האם תוכל לומר לי מה הם האפשרויות האחרות לפעולה כדי שאני יאיר את עיניי פרקליטי המלומד תודה.
פורום זה "אינו מהווה תחליף להתייעצות עם עורך דין במקרה הצורך", ואין באפשרותי (או בכוונתי) לייעץ לעו"ד שלך.
עומדת לך הזכות לפנות לכל עו"ד אחר למען ייצוגך (שלא באמצעות הסנ"צ), אך אין זה ראוי לייעץ לאדם מיוצג.
האפשרויות הן שלך,
בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר