הבת שלי, בחורה בת 27 נפגשה עם בחור לפני כשבועיים ובמשך המן הזה הם נפגשו כמה פעמים.
הבחור ידע שהבחורה לא במצב נפשי טוב וידע שגם נוטלת תרופות פסיכיאטריות.
בערב אחד שיצאו יחד הבת שלי נטלה כדור ושתתה אלכוהול יחד, השילוב לא היה מוצלח במיוחד.
מאותו ערב לא זכור לה יותר מדי, אבל היא זוכרת שהם קיימו יחסי מין (לא מדובר באונס, זה היה בהסכמה).
לפי הזכרונות המאוד קצרים שלה, היא זוכרת שהבחור לא השתמש באמצעי מניעה.
ביום למחרת הבחור נעלם.
הבת שלי חוששת מאוד להכנס להריון וניסתה לפנות אליו, אם במייל, בטלפון, פייסבוק והודעות טקסט.
הוא לא מגיב ולא עונה.
היא כתבה לו שלא אכפת לה שנעלם ודרשה שרק יגיד לה שאין סיבה לדאגה.
אבל הבחור לא עונה.
הבת שלי נכנסה לדיכאון עמוק.
אין באפשרותה לערוך בדיקת הריון, היא תוכל לבצע אותה רק יום לאחר איחור המחזור וזאת בעוד שבועיים.
אני חוששת לבריאותה.
גם אני ניסיתי למצוא את הבחור, אבל נראה שהוא מתעלם לחלוטין, על אף שניתן לראות אותו פעיל בפייסבוק.
היום שוב ניסינו לפנות אליו בצורה יפה, רק לקבל תשובה ודיי.. בנוסף הוספנו שמצבה לא טוב שעליו להתחשב בעניין. אך אין מענה.
מה אני יכולה לעשות?
היא לא מתפקדת וסגורה בחדרה, טוענת שאין טעם לחייה אם האדם הזה יהיה אב ילדיה. היא לא אוכלת ולא שותה.
ושוב- הבחור ידע על מצבה.
מה מכאן?
תודה רבה.
צר לי על מצבה של בתך ועל כך שהבחור שעימו יצאה נעלם ומתעלם ממנה.
יחד עם זאת, למעט התנהגות לא יפה ולא מוסרית (אולי), לא העלית שום בעיה פלילית בשאלתך ועל כן, פורום זה אינו יכול לענות לך.
בהערת אגב אומר, שאפילו לא ניתן לטעון, בשלב זה, שהוא אכן הכניסה להריון, וכעת הוא גם מתכחש לחובותיו כאבי עוברה - ושוב, גם במקרה זה, אין פורום זה המקום המתאים לבעיותיה.
כל שניתן, להערכתי, לעשות כעת, הוא להמתין ולהיבדק להריון. באם התוצאה תהיה שלילית, בתך נותרה עם לב שבור, אמנם, אך לפחות לא תישא היא ברחמה את ילדו של אב שכזה.
למרות היותה שיכורה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר