פגשתי בחורה בפאב ודיברנו כמה דקות. הבחורה אמרה לי שיש לה יום הולדת. אמרתי לה מזל טוב, לחצתי לה את היד ונישקתי אותה על הלחי. עד כאן האירוע ולא היה כלום מעבר.
הבחורה לא סירבה לנשיקה וגם לא הושיטה את הלחי. פשוט הבאתי נשיקה מהירה על הלחי שלה.
האם יש בסיס להגיש נגדי תלונה על הטרדה מינית?
האם זה מעניין את המשטרה. אם כן- מה העונש על כך?
השאלה היא אם יש בסיס לחשש שלך (תגובתה לאחר מכן/איומים מצידה/הזמנה לחקירה...) או שאתה סתם דואג דאגה כללית.
החוק מגן גם על אדם שנושק בניגוד לרצונו, וגם אם זו הייתה נשיקה קלילה, עדינה וללא כל מעשים נלווים.
הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד לפרטים נוספים ומורחבים.
אני סתם דואג דאגה כללית
לא יצרנו כל קשר אלא אני סתם מודאג שמא היא פתאום תחליט שמפריע לה העניין ותלך להתלונן..
הרי לפי אבי המעשה לא חזר עצמו
הבחורה לא סירבה
איפה פה המעשה המגונה בדיוק.?
היא יכולה להתלונן : הבחור הזה נישק אותי עלי לחיי ולא אהבתי את זה...?
וזה כבר תיק נגדו???
על מנת שייחשב "מעשה מגונה" כהגדרתו בחוק העונשין.
וכן, היא יכולה "רק" להתלונן נגדו, ובשניה חייו יתהפכו עליו.
גם אם יוכח אח"כ שהכל היה המצאה או מרצון, הוא את הלחץ והפחד יחווה על בשרו!
המצב הוא שמרגע שאדם מתלונן, נתונה למשטרה הסמכות להחליט אם וכמה לחקור, ולכן זה עלול להחשב לתיק נגדו, לפחות עד שיוכח אחרת.
אם אכן תהיה תלונה בגין נשיקה על הלחי.
והמשטרה תחקור ותסיק שאכן היתה נשיקה על הלחי ללא הסכמה (זה היה מהיר כך של הספיקה להגיב)
איזה עונש יכול להיות?
תוכל לפנות באופן אישי על מנת לשוחח לעומק ובפירוט על עניינך המסויים.
תשובה כזו או אחרת איננה מקיפה בהכרח את כל שאלותיך, ולכן עדיף שתפנה באופן אישי ומסודר.
בהצלחה לך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר