אני אזרח מסודר ושומר חוק שמשלם את מיסי ועד הבית כסדרם כבר שנים רבות.
בשנה שעברה (2011) שילמתי, כבכל שנה, את תשלומי ועד הבית כמקובל בפריסה של צ'קים חודשיים לאורך השנה. סכום כל צ'ק 120 ש"ח.
בשבוע שעבר הסתבר לי לתדהמתי שנציג הועד לא הפקיד בכלל את הצ'קים לאורך כל השנה, ובמקום זאת הפקיד את כולם ביום אחד (בשובע שעבר). בעקבות זאת נגרמה לי חריגה ממסגרת האשראי שהבנק מתיר לי בחשבון עו"ש, והבנק החזיר את כל הצ'קים כי לא היה כיסוי. בעקבות זאת הפכתי לחשבון מוגבל!
הרי לא יתכן שאני מגיע להסדר עם ועד הבית בתשלומים חודשיים מסודרים, והנה ביום אחד אני נדרש למעשה לשלם את כל הסכום השנתי בפעם אחת.
אני מרגיש שנגרם לי עוול גדול, עוגמת נפש גדולה, וגם נזק כספי: שילמתי הרבה כסף לבנק על עמלות החזרת הצ'קים, והדבר הגרוע ביותר שהפכתי בעקבות זאת לחשבון מוגבל!
אני מבקש להתייעץ עמכם כיצד עלי לנהוג כלפי אותו אדם (נציג ועד הבית) שגרם לי את העוול הנוראי הזה. כיצד אני יכול לתבוע אותו משפטית למשל?
אודה לתשובתכם.
שלום רב,
מפנייתך עולה שנגרם לך נזק בעקבות הפקדת שיקים בבת אחת של נציג ועד הבית.
הפורום הנכון להפנות אליו את הפנייה הוא פורום דיני נזיקין וכדאי שתתייעץ עם עם האגודה לתרבות הדיוק.
בברכה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר