שלום במהלך ריב משפחתי אחותי הגישה תלונה נגדי על תקיפה(דחיפה) יש ללי מסמכים רפואים שמעידים על זה שאני עברתי תקיפה מצידה כמו חבלות ראש חבלות בגוף כשעל גופה אין סימן אחד. התלונה גם נוספה תלונה של איום עם סכין ובשביל זה לקחו את הילדים שהיו בסלון ולקחו מהם עדות ללא חוקר נוער כשההורים נוככים(למרות שלפי דעתי הם יכולים להשפיע על הילדים נגדי). דבר נוסף היא שאני חולה אפילסיה וגם סובל מהלם קרב אני הוחזקתי במשטרה בחדר חקירות מסביבות 9 בבוקר עד 6 או 7 בערב כשלא ניתן לי אפציה לקחת את התרפות שלי לא לאפילפסיה ולא לחרדות וגם לא ניתן לי לאכול במהלך ההמתנה למפקד חקרות עבתי התקף אפילפתי ועדיין ככה לא לעשו כלום בשביל שאני אקבל את התרופות שלי ולא רצו לפנות אותי כי לא היה מי יפנה אותי למרות שבתחנה היו מלא שוטרים פרמדיק של מדא הגיע לתחנה אבל לא יכל לעשות הרבה כי בלי ליווי משטרה לא מפנים שוב השאירו אותי בחדר לבד בלי תרופות בלי אוכל בלי מים ראיתי את האחינים שלי נלקחים לחקירה זה פגע בי שהם היו צריכים לראות אותי ככה . אחרי איזה שעה עברתי שוב התקף הפילטי נוסף שנימשך יותר זמן לפי מה שאני מבין היה יותר קשה הוזמן שוב פרמדיק ששוב לא יכל לפנות אותי כי בתחנה עדיין לא אחליתו מי יהיה הליווי שלי רק בלילה בשעות מאוחרות לקחו אותי לבית חולים שאני חהול בראושי(וגם בדיכאון עמוק חשןב לציין שאני בעבר גם ניסיתי לקחת את החיים שלי איזה פעמיים) ועדיין ככה השארו אותי במעצר עד לדיון יום למחרת רק עד אחרי הדיון שהיה בסביבות 4 בצהריים יצא לי לאכול סוף סוף אחרי יותר מ24 שעות בלי אוכל.
רציתי לדעת האם ההתנהלות של המשתרה הייתה בסדר האם לקיחת עדות מהילדים(אחיינים שלי ) שהם בני 9,7 ו 5 כמו שלקחו מהם במשטרה הייתה בסדר.
אני ישמח אם תוכלו לעזור לי
נוכח נורכבות ורגישות שאלתך, אין מקום למענה מקיף ומקצועי בפורום.
אמליץ לך לפנות בהקדם לעו"ד פלילי, אשר ישיב לעומק על שאלותיך, וייצגך במידת הצורך.
עו"ד פלילי- יאיר מושיוב, מנהל הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר