הודתי כן , וכן נאמר לי בהתחלה שאני יכול לדבר עם עורך דין.. אבל לא ראיתי טעם על דבר שנראה קטן לדעתי..
החקירה הייתה אתמול (יום ראשון)
התיק הפלילי לא מזיז לי כרגע כי אני עצמאי בעבודה ואני אמשיך להיות כזה...
האם הם יכולים לסגור את התיק? ( ושאני מדבר על לסגור את התיק אני לא מדבר על מחיקת הרישום הפלילי מהתיק)
אלא על לא להגיש כתב אישום עלי לבית המשפט??
זה מה שמטריד אותי כרגע..
אם החיקרה הייתה אתמול, מתי זה הכי נכון לבדוק את סטטוס התיק מבלי "לעורר מתים", ולהתקשר או לגשת לשם?
תודה רבה.
לאור העובדה שהעניין כל כך טרי, אין כל לחץ מבחינת התביעות ולא צפויה החלטה בעניינך בימים-שבועות הקרובים.
יחד עם זאת, בתיק שכזה, לאדם נטול עבר פלילי ואשר הודה ולקח אחריות, ייתכן שיחליטו לעשות עימך חסד ולוותר לך ובכך לסגור את התיק מחוסר ענין לציבור. מאידך, באם "תיפול" על תובע נמרץ עקשן ו"לוחם צדק", אתה בהחלט עלול לסיים עם כתב אישום וצפי להרשעה.
ולכן- אני שב ומציע פניה לעו"ד פלילי אשר יילחם כבר עתה על סגירת התיק ותקיעת מקל בגלגלי התביעה, על מנת שלא ימשיכו בכלל לשקול להגיש כ"א.
בהצלחה, עו"ד יאיר מושיוב
האם כדי כבר עכשיו לגשת לעורך דין פלילי?
הרי אם לא יגישו כתב תביעה (כמו שרמזו לי השוטרים בתחנה, שהם אמרו לי שאם זה יקרה שוב הם יעצרו אותי)
וכבר עורך דין יטפל בזה
זה לא יגרום לזה שהתיק יהיה יותר "סוער" ואז מתיק עם עניין קטן שיכול להיות שיסגר
הדבר יהפוך לעניין יותר חם וגדול , ואז בטח ובטח שיוגש כתב אישור?
ואיך בכלל אפשר לסגור תיק כזה
הטרדה בטלפון והפצת מספר הטלפון בפורום של מכירת רכב בזול...
"הטרדה באמצעות מתקן בזק" או משהו בסגנון..
ועוד אחרי שהודתי..
איך זה אפשרי?
טיפול עו"ד בסגירת התיק לא יעורר דבר שאינו ער, לרבות נוכח טריות המקרה.
תשובתי הייתה שונה באם היה מדובר בתיק ישן שצובר אבק על מדפי המשטרה.
כמו כן, דע שאין לסמוך על "הבטחות" כאלו ואחרות מפי שוטרים, אשר "מבטיחים" שלא יוגש כתב אישום. לרוב, זה כלל לא תלוי בהם.
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי ומנהל הפורום
יצרתי קשר עם עורך דין פלילי באיזור מגורי...
אבל איך אפשר למחוק תיק כזה שהוא חי, שהודתי במעשי והתיק לפי מה שאתה אומר צפוי לכתב אישום ??
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר