אין לי עבירות פליליות קודמות.
האקסית שלי, שהיינו שנה ביחד, זרקה אותי לפני חצי שנה (בתחילת 2011) ולא אמרה מה הסיבה פשוט החליטה שהיא זורקת אותי ולא אמרה סיבה ומאז נתקה קשר מוחלט.
התקשרתי הרבה מאוד מאז כדי לדעת מה הסיבה, ותמיד היא לא ענתה לי או נתקה לי בפנים, והמשכתי להתקשר עוד הרבה.
ואז ברוב טמטומי, כי הרגשתי פגוע, אז הפצתי את המספר שלה באינטרנט בפורום שקשור לרכבים , שהיא מוכרת מכונית בזול וכו' בפורום הזה.
והרבה התקשרו אליה והציקו לה בקשר למודעת המכירה של הרכב.
היא התלוננה, הוזמנתי לחקירה, של כמה שעות , חתמתי על מסמך שאני לא יצור איתה קשר יותר למשך 15 שעות בערבות של כסף.
ונאמר לי שזה נחשב לקל ואם אני יודע הם לא יעשו אם זה כלום מעבר אם אני חותם על זה שאני מפסיק וכו'. (אני חושש שזה סתם נאמר לי רק כדי שאני הודה בזה וכדי שמבחינת המשטרה ההליך יהיה זריז והם יחסכו כאב ראש)
מה להערכתך הסיכוי שבאמת לא יוגש כתב אישום לבית משפט?
איך אני בודק את העניין?
ובמידה וכן יוגש כתב אישום , מה להערתך עלול להיות העונש?
ומה עלי לעשות? אני חושש נורא...
התבלבתי
ההרחקה היא ל 15 ימים שאסור לי להתקרב אליה. (ולא 15 שעות, שזה ממש אכפת לי , גם ככה לא התכוונתי לפגוש אותה)
וגם שחכתי להוסיף נאמר לי בחקירה שאני אשם באישום של הטרדה ממתקן בזק
וחוץ מזה, העובדה שהודית בחקירתך עלולה להביא לכך שיוגש נגדך כתב אישום, אם וכאשר יוחלט שיש מקום למצות עימך את הדין ושיש די ראיות בתיק.
יחד עם זאת, אם לא הוזהרת בתחילת חקירתך, או לא הוצעה לך האפשרות להיוועץ בעו"ד, ייתכן וניתן יהיה להשתמש בעובדה זו להגנתך.
אם טרם קיבלת הזמנה לבית המשפט, באפשרותך לבדוק בתחנת משטרה את רישומך הפלילי וכך לדעת מה סטטוס התיק, מבלי "לעורר מתים".
מתי חקירתך הייתה?
בכל מקרה, לאור הנזק שכבר עשית לעצמך ולאור העובדה שאני מניח שאתה מעדיף לשמור על רישום פלילי נקי, אמליץ לך לפנות לעו"ד פלילי, כי עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי ומנהל הפורום
הודתי כן , וכן נאמר לי בהתחלה שאני יכול לדבר עם עורך דין.. אבל לא ראיתי טעם על דבר שנראה קטן לדעתי..
החקירה הייתה אתמול (יום ראשון)
התיק הפלילי לא מזיז לי כרגע כי אני עצמאי (בעבודתי) ואני אמשיך להיות כזה...
האם הם יכולים לסגור את התיק? ( ושאני מדבר על לסגור את התיק אני לא מדבר על מחיקת הרישום הפלילי מהתיק)
אלא על לא להגיש כתב אישום עלי לבית המשפט??
זה מה שמטריד אותי כרגע..
אם החיקרה הייתה אתמול, מתי זה הכי נכון לבדוק את סטטוס התיק מבלי "לעורר מתים", ולהתקשר או לגשת לשם בקשר לזה?
תודה רבה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר