השכרנו דירה מרוהטת ומאובזרת לזוג בסאבלט (אנחנו בעצמנו שוכרים אותה). הם הסתלקו מהדירה בלי להודיע, בלי לשלם חשבונות ועם חפצים שלנו. חלקם יקרי ערך וחלקם לא (לדוגמא רמקולים למחשב, מאוורר, טוסטר, אוסף דיסקים יקר, ספרים..). אני מעוניינת להגיש תלונה במשטרה, אחרי אולטימטום שנתתי להם במייל והם לא השיבו. איך אני אוכל להוכיח למשטרה שאכן הם לקחו את הדברים האלו? האם המשטרה תשלח ניידת ותבצע חיפוש בכתובת העכשווית שלהם או שהם רק יזומנו לחקירה ושם יוכלו להכחיש הכל? זו פעם ראשונה שאני בכלל הולכת להגיש תלונה נגד מישהו. תודה:)
דהיינו- אם אדם מתלונן שנגנב לו דבר מה, חזקה עליו שהוא דובר אמת, כי אחרת הוא עלול להיות מואשם במסירת הודעה כוזבת ועד נסיון לקבלת דבר במרמה...
אין לך צורך להוכיח אך כמובן יועילו קבלות עבור דברים מסויימים, אם קיימות.
כשתסתיים מסירת התלונה, המידע ייבדק ואמורים לשלוח ניידת או לפחות להזמין את האנשים לחקירה.
בסוף ישוו את כל הגירסאות של כולכם ויחשבו מי שכנע יותר. אם את שיכנעת בטיעונייך, ייתכן ויוגש נגדם כתב אישום.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר