שלום יש לי בעיה קטנה במשך ה4 שנים האחרונות אני גר לבד אני בן22 היום במשך ה4שנים האלו בלשים מהמשטרה עורכים חיפושי סמים אצליי בבית במהלכי החיפוש הם שוברים לי את הדברים בבית מתחילים לבקש ממני קבלות על דברים שיש בבית בית מושכר שום דבר לא שלי הם מעמידים אותי ממש באי נעינות עזבו שהם באים עלי על סחר בסמים קבוע והם לא מוצאים כלום כי אין באמת שאין אולי גוינט או באנג אבל לא מעבר הם כול הזמן מאשימים אותי בסחר אך כול פעם שאני מגיע למשפט אין ראיות רק עדות של מישהו כנראה זה מה שאני חושב כי אם היה יותר הם היו מחזיקים אותי שם מה אני עושה במצב הזה זה ממש מפריע לי אין לי הורים בעיר שאני נמצא ואניי מרגיש שהם יכולים לעשות לי מה שהם רוצים מה אני עושה אני יכול לתבוע אותם אני גר פה כול החיים שלי מה לעזוב עכשיו אני מיואש
האם כבר הורשעת בעבר בעבירות סמים או רכוש?
האם הוזמנת לחקירות לאחרונה ולא התייצבת או שנחקרת בתיקים חדשים?
האם קציני מודיעין ניסו לגייס אותך כמשתף פעולה מטעמם?
האם היה להם צו חיפוש? תמיד/אף פעם לא?
אם ענית "כן" על אחת או כל השאלות הנ"ל, מצאת את הסיבה העיקרית להטרדות שתיארת. אינני אומר שזה מוצדק, אלא רק מוכר ומצער.
לעניין תביעה- האם פנית למח"ש פעם בעניין זה? האם ציינת בחקירותיך את אשר עשו ועושים לך בבית?
אם פנית למח"ש, והתיק לא נסגר, יש לך עילה לא רעה בכלל לתביעה את המשטרה.
אם לא פנית, אמליץ לך לפנות למח"ש תוך ציון שמות המעורבים (במידה וידועים לך).
אם יש לך שאלות מעמיקות או מורכבות יותר, פנה לעו"ד פלילי בעניין החשדות שמיוחסים לך.
אם עניינך הוא תביעה כספית בלבד- פנה לפורום נזיקין.
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי ומנהל הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר