רציתי לדעת אם חברה שלי מתלוננת במשטרה על איום לרצח האם הם ישבו במעצר או שלא בהכרח? ורציתי לדעת אם חברה שלי לא תשב בכלא אז בטח יתנו לה עבודות שירות לא? היא בסה"כ דיברה איתו לא הונתה אותו ולא רימתה אותו שום דבר מעבר לזה ולא רק זה היא גם הייתה אצלו בבית והם התייחסו אליה כאל בת בית והם פתאום התחילו להתחרפן ועכשיו הם רוצים לחתן אותם בכוח אם לא היא תשלם בחייה האם יש מצב כזה?
לא ניתן להעריך מה יהיה העונש הצפוי (לאף אחד מהצדדים) ו/או האם מעשי חברתך עולים כדי עבירה פלילית רק על יסוד הנתונים שפירטת בפנייתך. הדברים קצת יותר מורכבים מזה.
על מנת לקבל מענה הולם וברור יותר לשאלותיך עליך לפנות באופן פרטני לעורך דין העוסק בתחום הפלילי, ובמידה והאיום הוא רציני ומוחשי יפה שעה אחת קודם.
בהצלחה!
אני שאלתי אם זאת עבירה פלילית ושולמית אמרה שלא אם היא לא רימתה אותו ולא הונתה אותו זאת לא עבירה פלילית היא בסה"כ עשתה זאת מאהבה סה"כ דיברה איתו בטלפון ובאינטרנט לא יותר מזה ואף נפגשה איתו בתור היא עצמה (כבת).
סה"כ דיבורים כמו חול ואין מה לאכול ואז הוריו גילו פתחו לה תיק אך לא הפעילו את התיק הזה עדיין ואף איימו על חייה אתמול הוא התקשר אליה ואמר שהוריו אמרו שהם רוצים לחתן אותם אם לא זה יעלה בחייה אז חייב להיות פה איזה עונש לתת להם אפילו מעצר חברה שלי לא עשתה שום דבר רע סה"כ דיברה כגבר אז מה? הרבה עושים את זה
ההורים שלו רוצים לזמן אותה לפסיכולוג אותו ואותה היא התקשרה אליה היום וביקשה ממנה את התעודת זהות שלה היא רצתה שאשאל אם היא עשתה מעשה נכון, כי היא אוהבת אותו והוא אוהב אותה והם רוצים להיות ביחד ואמא שלו אמרה לה שהיא רוצה לעזור להם האם היא עשתה טעות שנתנה לה את התעודת זהות? היא מפחדת שיחקרו עליה כמו פעם למרות שאין לה מה להסתיר היא לא עבריינית ולא נרקומנית
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר