לפני כ9 שנים לקחתי מספר הלוואות מהבנק בסך 372 אלף שקל וזה קפץ ובגדול עם הרבית.
הבעיה שנתנו לי תהלוואות זה היה באותו תוקפה שבאה הייתי נרקומון (נקי 7שנים לא נוגע אפילו בסגריות ואפילו קפה לא שותה) והייתי מרוויח כ4 אלף בחודש. הייתי עצור כ7 פעם על זה בתקופה של 3יום כל פעם.
היום רוצים להאשים אותי בקבלת דבר במרמה.
כי שקרתי הרבה עד שהביאו את הכסף ומי זוכר מה אמרתי לה באותו יום.
מה שמצחיק בתקופה שהייתי משתמש בממרחק של סנטנמט הייתה אומר זה משתמש לא ידעתי מה דברתי באותה תקופה לא ידעתי מה אני אומר בכלל השאלה שלי עם אפשר להתחשב בי על תיק כזה?
אני במעצר בית כ14 יום.
השקרים העיקריים בתיק זה שאני הולך לפתוח עסק ואני צריך עזרה ואני יכול לשלם ככה וככה בחודש רק כדי להשיג את הסם,
הרשעה העיקרית אמורה להיות קבלת דבר במרמה ,
וזה קרה לפני 9 שנים האם אין חוק התישנות על העבירה ועל החוב אני יודע שישנו אני הוצאתי ביטוח לאומי ואני לא נותן להם שקל רצתי לסגור איתם על 100שקל בחודש אבל הם לא מוכנים ו+זה הם אומרים במשפט לדעתם שאני עובד שחור (שום הוכחות) ובכוונה תחילה אני גר בבית שרשום על שם אחי. שלא יהיה אפשר לגעת בי,
לא בוצעה כל פעולה מצד המדינה (פרקליטות/תביעות) במהלך כל התקופה כלפי החשוד.
במידה והוגש כתב אישום בעבר ולא אותרת או לא התייצבת, מירוץ ההתיישנות נעצר, אבל כמובן שזו תשובה כללית ולא בהכרח תואמת את נסיבות המקרה שלך.
אמליץ לך לא להתמהמה ולפנות במהרה לעו"ד פלילי אשר ייצג אותך ויטען את הטענות המשפטיות הראויות למקרה שכזה.
בהצלחה,
עו"ד יאיר מושיוב - מנהל הפורום הפלילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר