לפני כיומים השתחחרתי ממעצר על שטות,
הייתי חודש וחצי עצור בקישון על התפרצות לדירה.
והקטע הוא שלא היה העדי ריאה רק עדי שמיעה וזה ידוע שזה לא תוסף בבית משפט והשופט שחרר אותי לבית מחמת הספק,
הפסדתי חודש וחצי מחיי רק בגלל שני הרשעות קודמות של רכוש שקרו לפני יותרמ7 שנים.
הבעייה היא שהפסדתי חודש וחצי מחיי חקירה רשלנית ביותר גילו שכל התיק התבוסס על שמעות ששמע אותו עד מדינה שעיד נגדי.
ואחרי כל זה ואחרי שלא הודתי ולא כלום השוטרים התחילו לשקר לי שיש הדעות צילומים נגדי ותבעיות אצבעות וכל הזמן וכל הזמן אמרו בבית המשפט שיש להם מידע מודעיני שהם לא מוכנים לחסוף.
ועכשיו עד יותר מצחיק אני לא יכול להגיש תבעיה נגד המשטרה על חקירה רשלנית
השאלה שלי איך אני יכול לשחזר תתיק עד פעם יש לי להגיש ערור על החלטה ואני מאוד רוצה להתחל תתיק השאלה שלי עם זה לא יקרבה ממני עד מעצר כי התחול התיק ?
ומה אתה הייתה מציעה לעשות תודה מראש.
לא ברור מדבריך אם אתה מיוצג ו/או אם היית. אם אניח שכן, ולאחר כזו תקופה הוגש לבטח גם כתב אישום, חומר החקירה נמצא בידי התביעות ועליך לצלמו ולראות מה יש ומה אין נגדך בתיק.
מכל מקום, תביעת המשטרה ניתנת (או רצוי שתיעשה, אם בכלל) בסיום התיק, במידה ותזוכה. אחרת, אין ממש טעם או הגיון.
ולעניין הערעור- על מה? שוחררת, אז לא ברורה לי סיבת הערעור.
ואם אין לך עו"ד פלילי, פנה לכזה בדחיפות.
שבת שלום,
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי ומנהל הפורום
הייתי 38 יום על חדש להתרפרצות שלא עשיתי.
שוחררתי מחמת הספק
הראיות היחדות שהיו לי זה של עד שמיעה שאומר שכולם מדברים על זה שאני פרצתי ואני עשיתי ,ואמר שמות של מי שמספר אף אחד לא היה מוכן ליהות ריאה ,כל מה שאמרתי על זה מתבסס התיק על עד שמיעה כל התיק .
וחקירה רשלנית הכי רשלית שראתי.
הושפט רק עריך לי תמעצר בלי שום בסיס רק על תיקים קודמים,
לא נותנו לי מעצר בית כי הייתי שגב לפני כ7 שנים מזור.
הוצגתי על ידי המדינה כי אני יידעתי ב100% שאני ישתחחר,
שזה אומר 38 יום עצור יום שזה אומר עד שהשגתי שיחה ,
אני רוצה להגיש ערור על החלטה של חמת הספק כי אני זכאי מושלם עכשיו אני לא יכול לעשות כלום אפילו לא לטבוע.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר