ברצוני לברר מה ניתן לעשות במקרה שמורה נהיגה שיש לו בית ספר ולקחתי ממנו כ 40 שיעורים לא היה מביא לי אפילו פעם אחת חשבונית מס על הכסף ששלמתי לו על כל שיעור שלקחתי לאחר טסט ראשון שעשיתי איתו החלטתי שלא מתאים לי להמשיך איתו הוא זרק לעברי משפט שאם את לא תמשיכי איתי את לא תעברי טסט באותה תקופה לא יחסתי לזה חשיבות יותר מידי אבל כיום אני מבינה שהוא אכן התכוון לכל מילה שאמר היום קיבלתי לכך הוכחה חותכת לפני הטסט המורה הנוכחי שלי שאל אותי אם אני רוצה להיות ראשונה או שניה אמרתי לו ראשונה היינו 2 אנשים בטסט לפני הטסט שנינו לקחנו שיעור אותי הוא הסיע בסתם דרכים ואת השניה בדיוק במסלול שהיה לה בטסט הניקודה היא שאני עשיתי את הטסט בצורה טובה אפילו בכביש סוער הצלחתי לחנות טוב למרות שאני בטוחה שהטסטר בכוונה ביקש דווקא שם חניה כדי שאלחץ ולא אצליח בכל מקרה יש 2 עובדות עשיתי את הטסט שלי טוב למרות כל המכשולים של הטסטר ולמרות שהמורה הסיעה אותי שיעור שלם בסתם דרכים ואת השניה בדרך שהיתה לה בטסט בכל מקרה המורה עדכן אותי שנכשלתי ושהיא עברה לדעתי זה מאוד מוזר שעניין את המורה כל כך לפני אם יהיה ראשונה או שניה ועוד יותר מוזר שאת המסלול שלה במקרה המורה קלע בול ואת שלי איכשהו פספס . אני מרגישה שלא משנה כמה טסטים אעשה הוא ידאג שיכשילו אותי כי עובדה שהכל היה בסדר והטסטר בחר להכשיל אותי מה אני יכולה לעשות בנדון?החלטתי שאני צריכה להגיש ערעור מכיוון שנעשה לי עוול דיברתי עם הרבה אנשים ורובם אמרו לי שהם לא מאמינים שיש סיכוי שאצליח בערעור מכיוון שהם תמיד מצדדים בטסטרים ולא בתלמידים , האם יש סיכוי שבאמת יתיחסו לערעור שלי בצורה רצינית ולעובדה שנסעתי טוב בלי טעויות?למשל הטסטר כתב שנסעתי במהירות מופרזת כשבפועל בקושי נסעתי ב40 קמ"ש.....
אני לא רואה עניין "פלילי" בשאלתך, ולכן אמליץ לך לפנות לפורום אחר.
בהצלחה
אתי עמר, עו"ד
ברטל ושות', משרד עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר