שלום אני בעל עבר פלילי במשטרה עכשיו לקחו ממני טביעות אצבע במשטרה ואני חושב שיש להם במאגר את טביעות האצבע שלי רציתי לדעת אם אני למשל הולך למקום ציבורי למשל לקנות מחשב ואני נוגע בכל המסכים שבתצוגה של החנות בשביל לבדוק אותן ואחרי חודש למשל נפרצה החנות ואין לי שום קשר לעניין הזה ובטעות מצאו טביעת אצבע שלי בחנות בגלל שאני חיפשתי משהו לקנות שם וזה יכול לקרות בהרבה מקומות למשל שאני סתם נכנס לחנות ונוגע עם היידים שלי או שסתם ביקרתי בחדר במלון וקרה משהו במלון אחרי שבוע על המזל שלי בחדר שבו אני הייתי בנופש ואין לי שום קשר לזה מה אני צריך לחשוש כל הזמן מזה שלא יבוא אלי אני פשוט לא סומך על המשטרה אפשר לקבל הסבר על טביעות אצבע ואיך זה עובד ? תודה
טביעות האצבע שלך נמצאות במאגר המשטרתי.
במידה וטביעות האצבע שלך ימצאו בעתיד על חפץ כלשהו שקשור לחקירה פלילית ניתן יהיה לזהות את פרטיך ולהגיע אליך, אולם אין זה מחייב שתהיה חשוד בעבירה כלשהי.
טביעת אצבע על חפץ מסויים אינה מעידה תמיד על חשד או אשמה פלילית. כך למשל, ייתכן ותבקר בחנות מחשבים ותיגע במחשב שייגנב לאחר מכן. אם טביעת האצבע שלך תהיה הראיה היחידה שקושרת אותך למחשב - לא יהיה שום ערך מבחינה פלילית.
בברכה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר