לפני כיומיים נחקרתי בשטרה בעניין תלונה שהגשתי ,כלומר הזמינו אותי ושאלו אותי שאלות בקשר לתלונה והציגו בפני תשובות של האדם שהתלוננתי עליו כשסימתי את החקירה שוחחתי עם אח שלי בקשר לחקירה והתשובות שנתן האדם שהתלוננתי עליו לאחר מכן אח שלי שוחח עם הפרקליט ושאל אותו על התיק הפרקליטות שאלה את האח מאיפה הוא יודיע על התשובות של הנאשם ואז האח שלי אמר שאני סיפרתי לו ואז הפרקליט מהפרקליטות התעצבן ואמר שזה עבירה פלילית ושאסור לי לספר לאף אחד על התשובות או השאלות ששאלו אותי במשטרה ,לציין שלאח שלי אין מעורבות בעניין הוא פשוט התקשר לפרקליטות על מנת לשאול אותם על העניין ,האם זה נכון שזה עבירה פלילית כשאני ספרתי לאח מרצוני והאם באמת אסור לי לשוחיח עמ אף אחד בעניין אני פשוט ספרתי לאח כי זה צרב לי מהתשובות שנתן החשוד שזה תשובות שאין בהם שמץ של אמת ומופרכות אז הייתי חייבת לספר למישהוא ןלפרוק את עצמי ואגב המשארה לא אמרה לי שאסור לדבר בנושא
שלום רב,
על פניו נראה שאין כל מניעה שתספרי לאחיך על החקירה, שכן לא נאסר עלייך לשוחח עימו בנושא.
לא ברור מדוע נאמר לך שמדובר על בעירה פלילית.
אם לא נאסר עלייך לשוחח עם אחיך ואם אינך מספרת לו על החקירה לצורך שיבוש - אין מניעה שתספרי לו.
בברכה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר