יש לי מרשם פלילי על אחזקת סמים {חשיש}2 אצבעות לפני 7 חודשים ו3 תיקים של תקיפת בן זוג האחרון לפני6 חודשים בכל אחד מהמיקרים אין המשך חקירה כי לא פגעתי באישה פיזית ואחזקת הסמים חקרו בניידת אותי וזהו האים יש אפשרות לקבל תעודת יושר לאוסטרליה על מנת לנסוע ללימודים
אין לך מה לדאוג
את הרישום המשטרתי לא מוסרים לשגרירויות אלא רק את הרישום הפלילי במידה והם זכאים לקבלו (גם "ללא הרשעה" לא מועבר) כך שאין לך מה לדאוג
כן יש לי רישום מישטרתי לא פלילי התקשרתי למי שמנפיק את תעודות ונאמר לי שלא כדאי שהם ישלחו לשגרירות כי הם ישלחו שאין תעודת יושר בגין תיקים פתוחים ושעליי לגשת לתחנת המשטרה על מנת שיסגרו את התיקים ואחר כך לבקש תעודת יושר האים יש דרך לקבל תעודת יושר מהירה יותר
והיום גרושתי הגישה שוב תלונת שווא כמו כל התלונות וביקשתי מהשוטרת שחוקרת שהפעם יגרסו את התיק מהר במידה ואני צודק החוקרת אמרה שתוך ימים מיספר היא תחזור אליי ותאמר לי מה קורה ושהיא תעשה מאמצים לבדוק את התלונה לעומק
תודה ליאור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר