שלום,
ויכוח שהחל עם סטודנטית במוסד אקדמי הגיע להטחת עלבונות הדדית.
כשקמתי ללכת מהמקום, הסטודנטית רדפה אחריי ולא איפשרה לי לצאת מהבניין. היא צילצלה לביטחון המוסד ואמרה להם שאני תוקפת אותה. היא החזיקה אותי ואת המעלית ואני ניסיתי להשתחרר מהאחיזה שלה ובזמן הזה היא צעקה בטלפון שאני תוקפת אותה. בינתיים התקשרתי אני למשטרה. המשטרה הגיעה וגם קציני ביטחון של המוסד. לאחר שנרגעתי, אמרתי למשטרה שאני לא מגישה תלונה (אני לא רוצה שזה יפגע בי מבחינת שמי הטוב במקום העבודה שלי) ונסעתי משם. המשטרה דיברה עם הבחורה שרדפה אחרי, תקפה אותי והעלילה שתקפתי אותה, והתקשרה אליי וציוותה עלי, בטון תקיף, להישאר במקומי ושהם יגיעו אליי (הייתי בנסיעה). נבהלתי, ונסעתי משם. יש למשטרה ולהנהלת המוסד את פרטיי. הבחורה השניה הגישה תלונה גם במשטרה וגם במוסד שתקפתי אותה. אני הזמנתי את המשטרה והסברתי גם לקציני הביטחון וגם למשטרה את שארע, הייתי מבוהלת מאוד, מבוהלת וחבוטה. נסעתי משם כי הייתי בהלם ומבוהלת. השוטר שהתקשר אליי היה מאוד תקיף ומבהיל והיתה דחיפות בקולו להגיע אליי. השוטר צילצל אליי עוד מספר פעמים והפסיק (עבר יום מאז). מה צפוי לקרות עכשיו? מה עליי לעשות? האם הדבר ייעלם מעצמו או שיש כאן פוטנציאל להסתבכות? עשיתי טעות כשהתחלתי ללכת כאשר הבחורה החלה לרדוף אחריי ולהחזיק אותי. הייתי צריכה להמתין לקציני הביטחון ולא לפול למלכודת שהיא טמנה לי - נכנסתי לבהלה שהיא תפגע בי וניסיתי להשתחרר ממנה.
תודה מראש, מעיין
לא היית חייבת להישאר. מאידך, אם הוזמנת למשטרה ולא תגיעי, יוחמר מצבך, או לפחות לא יציג אותך באור חיובי.
העניין לא ייעלם אם לא תתייחסי.
יאיר מושיוב, עורך דין פלילי
השוטר ששיחרר אותי הלך לדבר עם הבחורה שבסוף הגישה תלונה.
הוא התקשר אליי אחר כך ואמר לי שהוא יגיע אליי, לאיפה שאני נמצאת. שאלתי למה בבהלה והוא לא רצה לענות. נסעתי משם, הוא ניסה להתקשר ומאז הפסיק ולא שמעתי ממנו עוד. מה עליי לעשות עכשיו? להתקשר לשוטר? כלומר, מה השלב הבא?
האם להגיש תלונה נגדית? אני לא יודעת מה עליי לעשות.
האם כדאי שאגש, עם מספר האירוע, למשטרה ואגיש תלונה על תקיפה, גם כדי שתהיה תלונה נגדית?
האם דבר כזה יכול להופיע אצלי כרישום פלילי?
תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר