שלום רב,
אתמול הגיע בחור לבית הוריי ותקף אותי במכות קשות והשתמש בקרש תוך כדי. באותו אירוע הוא גם תקף את אבי שהיה נוכח. הכל על חוב של שבוע על סכום פעוט של 5 אלף שקל. הזמנו ניידת משטרה אבל הם הגיעו חצי שעה מאוחר ולנו לא נותר אלא ללכת להגיש תלונה. לאחר הגשת התלונה לא נעשה דבר מצד המשטרה וזאת למרות שהבחור ממשיך גם היום לאיים שישוב לביתי. הודעתי למשטרה על כך והם אדישים ולא עושים דבר. מה עליי לעשות ? לחכות שזה ייגמר ברצח בפעם הבאה כדי שאז המשטרה תבוא ותגיד ניסינו למנוע ? לאן פונים כדי לקדם את עצירתו של הבחור הזה
שלום רב,
אני ממליצה ללכת עם החבלות והפציעות שקיבלת מהבחור לבית חולים ועם המסמכים הרפואיים לגשת למשטרה.
כן כדאי שתצלם את הפגיעות שבגופוך.
סביר מאוד שראיות אלו יעוררו את המשטרה.
בברכה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
אם היה מדובר בתקיפת בחורה בביתה באלמות אני מאמין שהיו עושים כבר, אם היה מדובר באח/בן של מפקד התחנה כבר מזמן היו עוצרים את הבחור ל 24 שעות ופותחים נגדו בהליך פלילי רציני ומתוקשר. בגלל שמדובר באזרח פשוט ולא מקושר אין לי למי לפנות.
האם הגשת למשטרה מסמכים רפואיים ותמונות שמעידות על החבלות שלך מהתקיפה?
כמו כן היגשתי שוב תלונה יום אחרי שהיה אצלי בבית על המשך איומים ועל כך שהוא הודיע שבקרוב הוא יבוא אליי שוב ויגמור את העניין ואף אחד שם לא עושה כלום. אני חושש לחיי
אם אתה כ"כ מפחד תפנה לבימ"ש ותבקש צו למניעת הטרדה מאיימת.
אין ספק שאם אישור תלונה במשטרה ומסמכים רפואיים תקבל צו ואז אם התוקף יתקרה אליך ויפר את הצו - הוא יעבור עבירה פלילית חמורה של הפרת צו שיפוטי וייתכן שייעצר.
במקביל, תהיה בקשר עם המשטרה ותלחץ עליהם לחקור את התוקף
בברכה,
אם אני רוצה להוסיף תביעה אזרחית לתלונה הפלילית מה אני עושה ?
ביחס לצו למניעת הטרדה מאיימת - פנה לבית משפט שבעיר מגוריך, בדר"כ יש מתמחים שמסייעים לאזרחים במילוי הצו והגשתו.
ביחס תביעה אזרחית - פנה לעו"ד המתמחה בנזיקין. כדאי שתפנה לפורום דיני ניזיקין.
בהצלחה
אם אתה כ"כ מפחד תפנה לבימ"ש ותבקש צו למניעת הטרדה מאיימת.
אין ספק שאם אישור תלונה במשטרה ומסמכים רפואיים תקבל צו ואז אם התוקף יתקרה אליך ויפר את הצו - הוא יעבור עבירה פלילית חמורה של הפרת צו שיפוטי וייתכן שייעצר.
במקביל, תהיה בקשר עם המשטרה ותלחץ עליהם לחקור את התוקף
בברכה,
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר