הייתי מעורב בקטטה בבית המתלונן ולעינייי אחותו ואימו. לשנינו נגרמו נזקים קלים והגשנו תונות הדדיות כשכל אחד טוען כמובן שהוא שהותקף ראשון. מטבע הדברים לזכותו יש שני עדים (אמנם לא אובייקטיביים) ולפיכך הוחלט לסגור את התיק נגדו לולהאשים אותי בתקיפה וחבלה. לזכותי ייאמר כי הגשתי תלונה ראשון וצירפתי חומר רפואי. אנ מכם: אבקש הססבר אודות האפשרות לטעון לאכיפה בררנית כהגנה מן הצדק, בנסיבות הנ"ל, ומה בכלל משקלה של טענה כזו? לי אין כל עבר פלילי ולמתלונן דווקא יש בעבירות אלימות. תודה!
אמנם אתה צודק בטענותיך, אך לצערך- אכיפה בררנית שכזו איננה תופעה נדירה אלא כזו המוכרת בכל תחנה ובכל הארץ.
לעובדה שהלכת להתלונן ראשון אין נקודות זכות אוטומטיות. נכון, אמנם, שלרוב, משום מה, מי שמתלונן ראשון מצטייר כצודק, אך בעניינך מסתבר שלא הצטרפת לסטטיסטיקה זו...
בכל מקרה, אני מקווה בשבילך שאתה עומד לשכור עו"ד פלילי שייצג אותך בהליך, ולא לסמוך על יכולות הטיעון הלא מקצועיות (לא במובן פוגע, חלילה) והלא מספיק חזקות שיש לך, ולייצג את עצמך לבד.
פנה לעו"ד בדחיפות!
יאיר מושיוב, עו"ד פלילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר