שלום אני בן 21 ואתמול נישפטתי מבחוץ בבית משפט השלום אצל השופט אברהם היימן ל44 חודשי מאסר במצטבר על שתי התפרצויות לדירה בתאריך הה9.8.2008 נעצרתי בקגין התפרצות לדירה ושחוחררתי למעצר בית בתנאים מגבילים עד תום הדין במהלך שהייתי במעצר בית לאחר תקקופה של חצי שנה בתאריך 6.2.2009 נעצרתי על תיק בעודי מפר הורה חוקית ונשיאת נשק שלא כדין נישלכתי למאסר של 14 חודשים בבית משפט מחוזי וקיבלתי תנאי למשך 20 חודש מיום שיחרורי מהכלא לאחר ששוחררתי בניקוי שליש וייתי בפיקוח ברשות שיקום האסיר וסיימתי את הפיקוח אך לא המשכתי בטיפול כמה חודשים (4חודשים לערך)לאחר שסיימתי את הפיקוח נעצרתי בגין התפרצות לדירה נוספת ושחוחררתי למעצר בית בבית משפט המחוזי בפתח תקווה בגלל ששברתי את הרגל תוח כדי ההתפרצות אז השופט קבע כי בשלב זה ירד המסוכנות . בזמן המעצר בית ששוחררתי אליו התחלתי לישתלב בפיקוח אם קצית מבחן וביחידה לטיפול בנוער בניפגעי סמים , לאחר זמן מה הגיע לבית המשפט תסקיר חיובי אשר ממליץ לשלב אותי בטיפול למשך שנה טיפול המציב גבולות סיכות פרתניות וכו.... בנוסף המליץ שאני ישלח לעבודות שירות . הגיע הגזר דין והשופט החליט לישלוח אותי לכלא לתקופה של 44 חודשי 20 חודש הפעיל את התנאי ובמצטב עוד 24 חודשים על שתי התיקי בסך הכל 44 חודשי מאסר בפועל הציין
שוב אני בחור בן21 אם רקע לא פשוט בכל השאלה שלי היא כזו.. האם גזר הדין שנתן הוא ליגיטימי ? האם בעירעור במחוזי יש סיכוי טוב להקל באונש?
שלום אלי,
עניינך מורכב ומיוחד, שכן מצד אחד הינך צעיר מאוד, אולם מצד שני, יש לך הספק לא רע יחסית לגילך.
מהיכרות מקצועית עם השופט היימן, סביר להניח שהתיק יותר סבוך ויותר מיוחד מן הפרטים שפירטת בשאלתך.
סיכוייך להפחתה בעונש טובים, להערכתי, אולם עליך לפנות לעו"ד פלילי, אשר ייצגך במחוזי ויעשה הכל על מנת שטיעוניך להקפחתה יובאו בצורה איכותית ומקצועית.
בהצלחה,
יאיר מושיוב, עו"ד פלילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר