יש לי תלונה אחד ירה בי ועכשיו הוא עצור ורוצים אותי לחקירה לברר אם זה העצור שירה בי.... לא יכול ללכת כי לא יכול לדרוך על הרגל ומקבל תרופות נגד כאבים ותרופות לעיניים שלי .. אני לא יכול עכשיו ללכת מה אגיד לחוקרים?
יריה היא עבירה חמורה ולמשטרה יש אינטרס גדול למצות עם היורה את הדין. מיקומך אינו חשוב. הם יבואו לחקור אותך היכן שלא תהיה.
הם באו ורוצים לתת עידות אם זה שירה אותי או לא והביאו תמונות של שמונה אנשים ולציין מי מהם... אבל אני תחת השפעת תרופות ואמרתי שאני רוצה לראות אותו פרצוף מול פרצוף דרך תמונות לא יכול לציין כי אני תחת השפעת תרופות... אמרו לי שאבוא לתחנה אבל אני לא יכול כי יש לי 6 שברים ברגל ולוקח 10 מיני תרופות ..אמרתי להם שתוך זמן קצר אהיה בסדר ואבוא...המשטרה אומרת שהם יסגרו את התיק אם אני לא בא !!!!!!!!איך כך מתיחסים מי יכול לסגור תיק כזה...ואם יסגרו אני יכול להתנגד???????????!!!!!!!!!
וגם לא ברורה לי התנהגות המשטרה (איזו תחנה זו?!), אבל לשאלתך- כן, בהחלט תוכל לערער על ההחלטה לסגירת התיק, במידה וכזו תוחלט.
אם אכן התיק ייסגר, אמליץ לך לפנות לעו"ד פלילי, אשר ייצג את עניינך כקורבן עבירה. יש לך זכויות וכדאי שתעמוד עליהן.
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי ומנהל הפורום
אם יסגרו התיק!!!!!!!!!!!?????? עד כמה זמן מיום סגירת התיק אני יכול לערער?. ובאותו יום שקבלתי את היריה הייתי במכללה ושלמתי לשכר לימוד וזה כבר מ 5 חודשים ועד עכשיו אני במיטה ... האם אני יכול לפנות לביטוח לאומי לנכות כללית? תודה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר