הרווחה הגישה תלונה נגדי במשטרה על ניסיון לרצוח את אשתי. דבר שלא היה בכלל. אשתי הכחישה את התלונה ואפילו טענה כי הרווחה והמשטרה גרמו לה נזק. הורחקתי חודש מהבית. לא חזרתי כי ידעתי כי הם יתפרו תיק נוסף. היתי אמור לחזור לבית ב09.02.11
משום מה לאחר כחודש וחצי שלא חזרתי לבית . אשתי באה אלי למשרד של חבר שלי שוחחנו וצחקנו ויצאה למשטרה וטענה כי איימתי עליה ברצח. ואפילו נשפעה כי גם כל מה שאמרה הרווחה בעבר היה נכון. בתלונתה היא אמרה כי אני לא חזרתי לבית מזה חודש וחצי.
נעצרתי 10 ימים ושוחררתי בהרחקה מהכפר . לפי חומר החקירה מתברר גם כי ביום 13.02.11 הוגשה תלונה במשטרה כי תקפתי את אשתי בביתי.
בחומר החקירה יש הרבה מסמכים סותרים את עצמן
לדוגמה שני מזכרים באותי יום סותרים את עצמן.
וגם מסמך מהרווחה כי ביום העבירה אשתי היתה ברווחה והיתה מאויימת למרות בתלונתה במשטרה היא מודה כי הפגישה בינינו הסתיימה בשעה 10 בלילה
גם מסמך של חוקר משטרה אשר דיבר עם בעל תפקיד בכיר בצבא והאחרון הודיע כי אני משרת בצבא ביחידת ד.צ, ועל סמך זה יש הודעה על אלימות משפחה שנשלחה לצה"ל , למרות שלא שירתי מעולם בצה"ל
השאלה היא האם דברים אלה יכולים לתת הסבר לשופט שנתפר תיק נגדי ואפשר לבטל כתב אישום .
והאם אם אהיה זכאי אוכל לתבוע את הרווחה , המשטרה, ואישתי ששיתפה פעולה איתם. ולבקש נזקים ועוגמת נפש
מתיאוריך עולה כי קיימות בעיות ראייתיות רבות בתיק. אישומים שכאלו הם חמורים ולא מומלץ להקל בהם ראש, אף אם אתה בטוח בחפותך. קיימות דרכים נכונות ומשפטיות להתמודד איתן.
לכשהתיק יסתיים, ובמידה והסיום יהיה לטובתך, תוכל לתבוע את מי שגרם לך נזקים ועוולות, אולם תמתין עם התביעות עד לסיום. זה עוד רחוק...
לאור היות עניינך סבוך ומורכב, אמליץ לך ליצור קשר עם עו"ד פלילי, אשר ייצגך בתיק ויסייע לך בכל מה שניתן.
בהצלחה,
עו"ד יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר