1.קראתי בעיון ,ואף השכלתי ממאמרך :" עילת סגירה - אין עניין לציבור ".
2.תלונתי במשטרה הינה בנושא תקיפה אלימה. התלונה הוגשה ביום בו הותקפתי,וכללה את מירב הפרטים הרלוונטיים.
3.החשוד נחקר, ולא הכחישכי היתה התקוטטות. ובדה עוד כהנה וכהנה.
4.המשטרה החליטה לסגור מחוסר עניין לציבור.
5.בדעתי להגיש ערער , אבל : לשם כך פניתי וביקשתי לצלם את התיק,בעיקר כדי לראות את תגובת הנאשם.
קצין החקירות,באמצעות פקידתו, וללא כל נימוק, החליט כי כל שהוא מאשר זה צילום התלונה שלי !!.
6.שאלותי : האם רשאי קצין החקירות,ללא כל סיבה, להחליט שלא לספק לי פרטי חקירתו של הנאשם ???
אם כן, האם,וכיצד ניתן לעקוף החלטתו זו ?? (אני נחוש בדעה שערעור חייב להתבסס על המידע שמוסר הצד השני, האין זאת???).
שלום רב,
בוודאי שבכדי לבקש שינוי עילת הסגירה ל"אין אשמה פלילית" עליך להתייחס לגרסה של המעורב בתיק.
עליך לפנות בכתב לקצין, ולהסביר כי אתה שוקל בקשה לשינוי עילת סגירה ל"אין אשמה" וכי בבקשה ברצונך להתייחס לגופם של דברים וראיות ועל כן אתה מבקש כי כל חומר הראיות בתיק יועבר לך ואם הקצין לא ייעתר לבקשתך - תבקש נימוקים.
יש לזכור כי "נבירה" כזאת עלולה לעורר את הדובים ואתה הרי מוסר שלא הכחשת שהייתה התקוטטות...
בהצלחה,
עו"ד שולמית קהלת-אורן - מנהלת הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר