קניתי SIM ולא השתמשתי בו כחצי שנה, עד שראיתי שירדו לי חיובים גבוהים מאוד בכרטיס האשראי. כל השיחות ממוענות היו לרשות הפלסטינאית וירדן. תחילה חשבתי שזו טעות באורנג' וסברתי שהSIM שיש לי בבית הוא הנכון. היום, לאחר כחודשיים מהתקרית, אורנג' אמרו לי שכנראה הוא נגנב ממני.
הם מציעים לי הנחה של 20% מתוך 16,000 ש"ח!!!!
בבירור עם דלפק המכירות שלהם נאמר לי שSIM נמכר בדרך כלל עם אופציה סגורה לחו"ל, האם אני יכולה לתבוע אותם שהם פתחו את הכרטיס ללא רשותי ולפחות להקטין את הנזק של השיחות המשמעותיות לחול? 5000 ש"ח.
האם כדאי לשכור חוקר שיעבור על פירוט השיחות, יאתר את האדם שביצע את השיחות , ישיג את פרטיו וכך אוכל להתלונן נגדו במשטרה ולהגיש נגדו תביעה?
האם אפשר לטעון שאורנג' לא עשו את עבודתם בכך שהם לא שמו לב לחריגה משמעותית בשיחות יוצאות (מ 0 ל 7900ש"ח בחודש) , כי יש להם סעיף שאומר אורנג' רשאית לנתק קו טלפון שהשיחות המוגזמות בו לא מוסברות ע"י הלקוח, או עוברות פי 3 מהצריכה הממוצעת, ובכך לאתר הונאה בזמן.
מאוד מתוסכלת..ולא ישנה בלילות...זה המון כסף לאבד בזמן קצר.
אך אמליץ במילה אחת- תילחמי!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר