שלום רב
לפני זמן מה נוהל משפטי, בו הואשמתי בניהול מקום הימורים . מתלבט האם לערער למול האישום האוילי הנ"ל . "זכיתי" לסניגורית ציבורית שמשום מה לא טרחה רבות לבדוק את תיק התביעה , הציעה לי עיסקת טיעון .. ואני שרחוק מחיי הפשע ןלא מכירם כלל ( בן 41) הסכמתי לשים את ראשי , וחטפתי .. אע"פ שאינני מכיר את בעליו של אותו מקום , או מי ממנהליו , לצערי חיסרון כיס ואי יכולת התפרנסות הביאה אותי למקום האסור הזה , יחד עם מקרה די מצער ורפואי .הייתי זקוק לכסף בדחיפות האבסורד ,שהספקתי לעסוק בזה יום וחצי בלבד ! הקיצר לשאלתי : וכיוון שנורא חורה לי אותו אישום "ניהול" , היש אישום פחות נורא למי ששימש כדילר במקום ?? כמו : מפעיל .. או הגדרה כלשהיא ? רק לא ניהול !בנוסף ידוע לי כי המשטרה דחתה משום מה את אותו אדם אשר ביקש להצהיר על בעלותו ,"קוף"... הסיבה העיקרית לאישום נגדי , כך נראה, שהפכתי לשעיר לעזאזל , ולא מבין איזה אינטרס ציבורי במשפטי עשה טוב למדינתנו , חוץ מאשר להקשות עלי ויותר במציאת עבודה גם מפאת גילי המתקדם שגם כך בעייתי בשוק העבודה
תודה לכם תבורכו על פועלכם
אין ממש קשר להיותה סנגורית ציבורית או לא, כי הודית ולקחת החלטה מושכלת, כנראה.
אם עברו 45 יום ממתן גזר הדין, בין כה וכה אין לך מה לעשות ופסה"ד חלוט.
אם לא עברו, דע לך שענישה במסגרת הסדר טיעון מתהפכת במחוזי לעיתים נ-ד-י-ר-ו-ת!
סופ"ש טוב,
יאיר מושיוב- עו"ד פלילי ומנהל הפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר